Bookmakerne har talt: De ryger ud af ”Vild med dans”

Sara Lygum og Damian Czarnecki er Danske Spils favorit til at ryge ud i aften.

Ifølge Bookmakernes er der i aften hele tre par, der er i fare for at have danset deres sidste dans i ”Vild med dans”. Parrene, der skal gøre alt for at hive stemmer hjem, er May Lifschitz og Mads Vad, Sara Lygum og Damian Czarnecki og Rasmus Staghøj og Astrid Björk. 

I sidste uge var May Lifschitz og Mads Vad i omdans, men overlevede med nød og næppe, så det kunne godt lugte af, at det er deres tur i aften. Men så enkelt er det ikke, for eksperterne mener, at de er for gode til at ryge ud. 

- May Lifschitz og Mads Vad var jo i omdans i fredags, så de er selvfølgelig med i vores tanker om, hvem der ryger ud i aften. Men vi tror nu alligevel, at parret overlever endnu en uge, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter og Danske Spils faste ekspert på ”Vild med dans”. 

LÆS OGSÅ: Karl gik fra Christel: - Jeg fik et ultimatum

Og selvom Mathias ikke kan komme med et stensikkert svar på, hvem der skal sige farvel til dansegulvet, så peger det i retningen af Sara Lygum og Damian Czarnecki. For selvom Rasmus Staghøj og Asta Björks navne også er på tale, så er det værd at nævne, at Rasmus har en stærk opbakning fra seerne. 

LÆS OGSÅ: Morten og Søren skilt: Derfor gik det galt efter "Gift ved første blik"