Intime detlajer fra danselokalet: En deltager blev liderlig

Det er ingen hemmelighed, at dansere og deltagere i "Vild med dans" kommer tæt på hinanden.

Tæt kropskontakt, sensuelle hoftebevægelser og intense blikke - der er vist ingen tvivl om, at "Vild med dans" kan være en intim omgang, men ifølge den professionelle danser Thomas Evers Poulsen, er det slet ikke så frækt, som det måske ser ud.

LÆS OGSÅ: Frederik Haun og Morten Kjeldgaard afslører: Det skal tvillingerne hedde

- Der er rigtigt mange, der tænker, at det er meget intimt, når vi danser i "Vild med dans", men det kommer meget an på, hvordan man går ind til det. For os dansere er vores krop et værktøj. Vi har ikke en ketsjer, som vi kan slå med - vi har vores krop, og nogle gange skal man fortælle en romantisk historie, som kræver, at "værktøjet" er klistret op af ens dansepartner, forklarer Evers i det nyeste afsnit af "Marcus og Realitypanelet". 

Selvom det hele som udgangspunkt er professionelt, er Thomas udmærket klar over, at både venskaber og forelskelser har spiret på dansegulvet.  

"Jeg bliver stangliderlig" 

Derudover afslører han også, at nogle deltagere har haft det svært med de sensuelle bevægelser.

- Jeg kan huske en gang for mange år siden, der var en deltager, som sagde til sin partner "Prøv og hør, jeg bliver simpelthen så stangliderlig af det her". Den professionelle danser svarede bare, "Det forstår jeg ikke, det er bare sådan, jeg plejer at arbejde", og så sagde hun "Den der følelse, som du fangede der, prøv at tage den med hjem", forklarer Thomas, som afslører at historien heldigvis havde en god slutning: 

- Da de røg ud, kom konen over og sagde "Tusind, Tusind tak - det har aldrig været bedre", griner Thomas. 

LÆS OGSÅ: Skilt efter 14 år: D-A-D forsangeren har fundet kærligheden på ny

Hør hele afsnittet af "Marcus og Realitypanelet", hvor Rachel Ellebye og Thomas Evers Poulsen er med i studiet, herunder.