Vild "Vild med dans"-beslutning: Jeg havde spurgt om lov

Rasmus Staghøj udlevede i den grad sin vildeste teenagedrøm, men det var ikke uden tilladelse fra hjemmefronten.

Rasmus Staghøj og Asta Björk åbnede dansegulvet under gårsdagens "Vild med dans" med et brag af en jive til nummeret "Backstreet's Back". Efter at have fået point viste Rasmus stolt sin nye piercing frem, som man efterfølgende kunne se ham få lavet.

LÆS OGSÅ: Under "Vild med dans": Dommer stikker af

Og det er ikke uden grund, at den skulle laves netop i denne uge, hvor der var teenage-tema, og han fik levet sin boyband-fantasi ud.

- Det er mit lidt for sene ungdomsoprør. Historien er, at jeg ville gerne have en ring i øret, da jeg var teenager, og så spurgte jeg min mor, og så sagde hun nej, og så gjorde jeg det ikke. Jeg skulle jo bare have gjort det og så taget skideballen, lyder det fra Rasmus Staghøj, som fortsætter:

- Jeg fik ikke lavet det ungdomsoprør, så det er også mit råd til teenagerne, som jeg ellers ikke har så mange råd til, gør det nu bare - gør det nu bare, nu er jeg 39, før jeg fik det gjort.

LÆS OGSÅ: Efter "Vild med dans"-fald: Sådan går det med Philip Mays tå i dag

Havde spurgt Katrine om lov

Han understreger, at det var helt hans egen idé, og han er glad for, han fik det gjort. Men selvom Rasmus Staghøj nu er 39 og kan gøre, hvad han vil, så var der alligevel én person, som kom med på råd.

LÆS OGSÅ: Hun bar tvillingerne: Havde regnet med større tilknytning

- Jeg havde spurgt om lov (af kæresten Katrine, red.), afslører Rasmus med et smil og fortæller, at hun også var med inde over valget af, om det skulle være en guld eller sølv ørering.

- Det var en fælles beslutning, indrømmer han, og Asta tilføjer med et grin:

- Så rebelsk!

LÆS OGSÅ: Sara Lygums private kærlighed: Gift kort før 'Vild med dans'

- Ja, jeg var så rebelsk, at da jeg havde fået lov, så sagde jeg "Godt, så tager jeg den beslutning, det gør jeg", lyder det fra Staghøj, mens dansepartneren griner

- Sølv eller guld, lyder det fra Asta, hvortil han svarer:

LÆS OGSÅ: Martin Johannes Larsen: Derfor viser jeg ikke min kone på sociale medier

- Det spurgte jeg lige Katrine om, og hun sagde guld, og så sagde jeg "Det bliver guld"

Se hele interviewet med Rasmus og Asta øverst i artiklen.