Efter "Vild med dans"-fald: Sådan går det med Philip Mays tå i dag

Selvom Philip og Camilla dansede sig videre til fjerde liveshow, var det ikke uden svie og smerte for Philips vedkommende.

Philip May dansede som bekendt videre til fjerde liveshow sammen med dansepartneren Camilla Dalsgaard. Det var dog ikke uden svie og smerte for den tidligere paradiso, som forstuvede tåen i sidste uges liveshow af "Vild med dans", da han landede direkte på den efter et hop.

LÆS OGSÅ: Sara Lygums kærlighed: Gift kort før "Vild med dans"

- Jeg har lidt ondt i den, men det glemmer man rigtig hurtigt, når man går ind og danser, lyder det fra Philip May efter showet, der også fortæller, at han lige har skullet justere et par dansetrin.

- Man finder virkelig ud af, hvor meget af ens balance, der sidder i tåen, så hver gang jeg har skullet lave et eller andet, har jeg tænkt "okay, hvordan kan jeg lægge vægten anderledes?" og bakset lidt med det, men den har det godt, og jeg kan sagtens danse videre, siger han.

Det var da også en udfordring for danseparret at komme igennem træningen, der lå forud for aftenens liveshow.

- Du har haft lidt problemer, det der med vægten, der er Rumba bare en ret svær dans, fordi du er ret meget nede i dine tæer, fordi det er dem, du går frem på, fortæller dansepartneren Camilla Dalsgaard, som trods udfordringerne synes, at Philip klarede det godt.

LÆS OGSÅ: Martin Johannes Larsen: Derfor viser jeg ikke min kone på sociale medier

 Hør hele interviewet øverst i artiklen.