Ellen Hillingsø bliver vært på nyt, stort program

DR kommer nu med deres bud på et underholdningsprogram, der kan minde om TV2-succesen "Forræder".

Hvis man ikke kan få nok af spændingsprogrammer som "Forræder", kan man glæde sig til DR's nye underholdningsprogram "Dobbeltspil", hvor 16 modige danskere testes i et ekstremt psykologisk spil, hvor strategi, logisk tænkning og intuition bliver altafgørende for at overleve i programmet - og vinde præmien, der lyder på 100.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller idømt 11 års fængsel

Over fem dage skal deltagerne kæmpe for at finde deres hold - et hold af hemmelige agenter, de endnu ikke kender. Deltagerne fordeles nemlig på to hold, enten er man agent, eller også er man dobbeltagent. Og man kan kun stole på sig selv. Finder deltagerne ikke deres alliance, er der stor risiko for at ryge hjem igen.

Spillet foregår intet mindre end 18 meter under jorden - på Stevnsfort, der spillede en særdeles vigtig rolle under Den Kolde Krig.

Det er første gang, at Stevnsfort bliver brugt som location i et stort tv-program.

Chef for Bred Kultur og Fakta på DR, Erik Struve Hansen, udtaler om det nye program:

- Vi møder i "Dobbeltspil" 16 meget modige og eventyrlystne deltagere, der under udfordrende forhold skal kæmpe sammen og mod hinanden som agenter. Vi håber med programmet at give seerne et indblik i, hvordan og ikke mindst hvor forskelligt deltagerne gebærder sig under de prøvelser, de udsættes for, både fysisk og mentalt. Og måske gøre sig overvejelser om, hvordan de selv ville reagere – hvem de ville være under overfladen.

LÆS OGSÅ: Deler stor nyhed

Skuespiller Ellen Hillingsø agerer gamemaster, og hendes job vil bestå i at guide seerne gennem spillet og konkurrencen. Dertil vil hun også styre spillet med supercomputeren "O".

"Dobbeltspil" har premiere fredag den 25. oktober klokken 20.00 på DR1 på DRTV.