Thomas afslører: Kys med Mia Lyhne fik konsekvenser

Da Thomas Evers Poulsen helt uventet kiggede ind i kameraet og kyssede Mia Lyhne i første sæson af "Vild med dans", begyndte rygterne straks at florere.

Kvinderne stod i kø i Thomas Evers Poulsens indbakke, da han første gang snurrede henover dansegulvet i "Vild med dans", hvor han dansede med Mia Lyhne.

LÆS OGSÅ: Diez åbner op om bruddet med Adam Price: En stor løgn

Det afslører han i HER&NUs podcast "Marcus og Realitypanelet"

- Det var ligesom ikke rigtigt var kommet ud, at jeg var homoseksuel. Jeg var sprunget ud, men det var jo ikke sådan noget, som jeg sagde til pressen, fortæller Thomas og afslører, at dansepartneren Mia Lyhne også bar en del af ansvaret for, at de mange kvinder troede, at de havde en chance.

Den i dag 53-årige skuespillerinde havde nemlig en god ide til, hvordan de kunne give deres Rumba lidt ekstra krydderi. 

- Mia sagde: "Det er jo en kærlighedsdans, kan vi ikke bare kysse". Det havde jeg alligevel aldrig prøvet før, fortæller Thomas og tilføjer med et smil, at det ikke tog mange sekunder at blive overtalt. 

- Vi blev enige om, at vi nok skulle vente med at gøre det, til vi var på live i programmet. Så slap vi for, at der var nogen, som sagde, at vi ikke måtte. 

LÆS OGSÅ: Silje blev ramt af nyresten og fik en rutinescanning – men så fandt lægerne noget, der ændrede alt

Da showet endelig rullede over skærmen, og Mia og Thomas nærmede sig slutningen af deres dans, trak han hende derfor tæt ind til sig, kiggede ind i kameraet og kyssede hende – noget, der fik efterspil.

- Dagen efter stod der jo på forsiden af diverse blade "Er de kærester?!", forklarer Thomas og afslører, at den kvindelige interesse kun voksede efter kysset. 

LÆS OGSÅ: Her er deltagerne i sæson to af "LOL - Den der ler sidst"

Efterfølgende blev det dog klart for offentligheden, at Thomas slet ikke var på udkig efter en kæreste i det kvindelige publikum, og både rygterne og henvendelserne døde hen. 

Thomas Evers Poulsen og Mia Lyhne i en Rumba i første sæson af "Vild med dans"

Hør hele afsnittet af "Marcus og Realitypanelet" herunder, hvor Thomas Evers Poulsen er gæst sammen med sin nuværende dansepartner i '"VIld med dans", Rachel Ellebye fra "Årgang 0".