Martin Johannes Larsen: Derfor viser jeg ikke min kone frem

Martin Johannes Larsen deler ikke sin hustru offentligt.

Martin Johannes Larsen er efterhånden et ansigt, som de fleste kender - særligt for sin rolle som vært på "Vild med dans".

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten: Afslører tvillingernes navne

Og selvom værten har mere end 174.000 følgere på sin Instagram, så er det meget lidt, man ved om hans privatliv. Mange ved måske slet ikke, han er gift. Hustruens ansigt er nemlig ikke at finde på Martins ellers ganske aktive Instagram-profil.

Privat danner Martin par med Sara-Lisa Schuster-Rossel, som han har været gift med i syv år, og sidste år satte han netop ord på, hvorfor han ikke deler sin hustru med omverdenen. 

Det gjorde han i en YouTube-video med Rasmus Brohave. 

- Jeg har hele tiden sagt til hende, at det er vigtigt for mig at adskille mit privatliv og arbejdsliv, for lige pludselig har du ikke dit privatliv længere, hvis du lægger det ud på sociale medier. Jeg tror faktisk, at nu, hvor det er gået, som det er, er hun rigtig glad for, at det stort set kun er arbejdsrelateret, hvad der ligger på min Instagram, forklarer han i videoen. 

Han undlader dog ikke at vise Sara-Lisa frem på den røde løber, og hun har da også støttet Martin i "Vild med dans" flere gange. 

LÆS OGSÅ: Emil Millang: ”Nogle gange bliver man presset ud i situationer, hvor man ikke kan genkende sig selv”

Premiere på "Elsker dig for tiden", Martin Johannes Larsen og Sara-Lisa Schuster-Rossel
"Vild med dans" 2023,Sara-Lisa Schuster-Rossel og Martin Johannes Larsen