Juliver vinder 'Love Island'

Det søde par Juliver blev de første vindere af ‘Love Island DK’ og valgte selvfølgelig at dele pengene.

Af Lykke Buhl - 1. december 2018 kl. 23:00

Julie og Oliver, der sammen har fået betegnelsen Juliver, har vundet ’Love Island’.
– Det er helt vildt, det er helt surrealistisk, vi sidder stadig i vores egen lille boble i villaen. Vi har ikke helt kunne forstå det endnu, jeg tror først, vi ligesom fatter det, når vi kommer hjem til Danmark, fortæller Julie, der sammen med resten af finalisterne bliver fløjet hjem på et tidspunkt efter finaleudsendelsen.
LÆS OGSÅ: Julie og Oliver afslører: Flytter sammen efter ‘Love Island’
Også hendes partner og kæreste Oliver er ekstatisk over sejren.
– Alle havde sagt til os, at de godt vidste, at det var os, der vandt, men det vidste vi overhovedet ikke selv. Så da Lisbeth begyndte at sige Julie og så Oliver bagefter, der vidste jeg slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, om jeg skulle lægge mig ned på jorden, om jeg skulle tude, om jeg skulle hoppe af glæde. Jeg kan slet ikke beskrive den her følelse, det er det vildeste, jeg nogensinde har oplevet i hele mit liv, lyder det fra Oliver.
LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning
Efter finalen, som blev optaget i går, festede alle finaleparrene, og der var ingen sure miner fra de andre par. Da festen var slut, var glædesrusen endnu ikke gået over hos Juliver.
– Da vi kom i seng, der kunne jeg slet ikke sove, jeg var så lykkelig, jeg lå og sprællede i sengen og grinte og prikkede til Julie, så begyndte hun også at grine, fortæller Oliver.

Deler pengene

Men det sluttede ikke bare med udnævnelsen som vindere. Den store pengepræmie på 250.000 kroner skulle Julie og Oliver først have testet, om de ville dele. Det foregik på den måde, at der var to kuverter, den ene med alle pengene i, den anden helt uden penge i.
– Jeg trak den kuvert med 250.000 kroner. Så stod jeg så overfor et valg, om jeg skulle beholde pengene eller dele dem med Oliver, og jeg valgte selvfølgelig at dele dem med ham, fortæller Julie.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Nu er ‘Paradise’-vinderne fundet
Faktisk havde Oliver hele tiden tænkt – som den gentleman han er – at han ville lade Julie stå med beslutningen om, om pengene skulle deles eller ej.
– Da Lisbeth sagde det med kuverterne, der sagde jeg faktisk til hende, at Julie skal bare have pengene, men det måtte vi ikke, vi skulle først åbne dem. Så jeg sagde bare: Julie, du bestemmer først, og så åbnede hun den med pengene, og det var super fint, vi stod bare og smilte til hinanden, og der var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvad klokken havde slået, jeg nåede overhovedet ikke at blive nervøs, fortæller Oliver.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
Julie var da heller aldrig i tvivl om, at pengene skulle deles med kæresten.
– Lad mig sige det sådan, det var surrealistisk at stå med en kuvert med 250.000 kroner i hånden, men jeg var ikke et sekund i tvivl, jeg kunne aldrig være nået hertil uden Oliver, så selvfølgelig skulle vi dele dem, forklarer ’Love Island’-vinderen Julie.

Ingen ferie til de andre for pengene

Juliver vil først bruge nogle af pengene på julegaveshopping, lige når de kommer hjem. Resten af pengene skal gemmes til en finde en lejlighed sammen. Juliver har altså ikke i sinde at følge finalisternes hemmelige plan om, at pengene skulle bruges på ferie sammen alle sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager har fundet kærligheden efter exit
– Jaeh, det var lidt en idé, de andre havde, haha! Ej, jeg tænker, vi har været lidt dumme med vores tidligere opsparinger, Julie og jeg, så nu vil vi lige gemme dem lidt og bruge dem på noget fornuftigt. Mon ikke, vi kommer ud og rejse alle sammen på et andet tidspunkt, griner Oliver, mens Julie fortsætter:
– Vi har brændt vores børneopsparing fuldstændig af, haha! Det vigtigste for os, det er ligesom at have et sted, hvor vi kan være sammen, afslutter ’Love Island’-baben om Julivers lejlighedsplaner for præmiepengene.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Oliver: Her er min vildeste sex-historie
Seerne afgjorde udfaldet af ‘Love Island’ i aftes. Stillingen blev således:
1. pladsen: Julie & Oliver – Juliver
2. pladsen: Jonas & Ida – Jonida
3. pladsen: Olivia & Joachim – Joalivia
4. pladsen: Kasper & Josefine – Josper
LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard afslører: ‘Love Island’-Rasmus lagde an på mig
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-drengenes værste scorereplikker