'Love Island'-finalister afslører hemmelig aftale om pengepræmie

Finalisterne i ‘Love Island’ har indgået en aftale om, at vinderparret skal dele pengene med de andre finalepar.

Af Lykke Buhl - 1. december 2018 kl. 14:55

Den endelige afgørelse i ’Love Island’ sker i aften klokken 22. Kun ét par kan blive kronet som vindere og tildeles den nette sum af 250.000 kroner til at dele – eller ikke dele – mellem sig.
Men faktisk har de fire finalepar indgået en aftale, der skal komme dem alle til gode – hvis den altså holder stik. De fire par har nemlig snakket om, at siden de alle sammen er vindere i kærligheden, så skal det par, der løber med vindertitlen og alle pengene dele med de tre andre par.
LÆS OGSÅ: Julie og Oliver afslører: Flytter sammen efter ‘Love Island’
– Det er det, vi har gået og snakket mest om parrene imellem de sidste par dage, at vi alle sammen skulle dele pengene sammen og så bruge dem på at rejse sammen. Vi har en bred enighed om, at vi oplevet alt det her sammen, så vil vi ligesom også gerne dele den her oplevelse efterfølgende. Fordi vi er fire par, der elsker hinanden på kryds og tværs, så vi vil unde hinanden sejren, samtidig med vi også ville dele glæden ved de her penge med hinanden, afslører Olivia, der bakkes op af partneren Joachim:
– Det er på idéstadiet. Men vi har snakket om det flere gange efterhånden, og vi var alle sammen glade for idéen, fortæller Joachim, der selv ville bruge pengene på at flytte tættere på Olivia i København, hvis sejren kom i hus og rejseplanerne ikke skulle blive til noget. Olivia ville investere i en lejlighed.
LÆS OGSÅ: Ser du ‘Love Island’? Nu kan du tjene kassen på det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja: Her er min største drøm
Men også finaleparret Josefine og Kasper ville være klar til at invitere de andre finalister på ferie.
– Vi har alle sammen snakket om, at vi fortjener det lige meget, så vi overvejede at skulle bruge pengene på at rejse alle fire par sammen. Så nu må vi se, men det kunne vi godt finde på, hvis vi vandt, forklarer Josefine.
Josefine ville ligesom sin partner Kasper sætte pengene på en opsparing, hvis de skulle bruge dem på dem selv i stedet. Kasper ville dog også bruge en sjat på nogle tatoveringer.
LÆS OGSÅ: Ser du ‘Love Island’? Nu kan du tjene kassen på det
Dog skal parrene måske lige vende ferieplanerne igen. For hverken Julie og Oliver eller Jonas og Ida nævner noget om, at pengene skulle bruges på en fælles finalist-ferie, hvis de skulle gå hen og vinde.
Hvor Juliver ville bruge pengene på at flytte sammen – og ikke mindst lidt julegaveshopping, så ville Jonida spare pengene op, så de begge – hver for sig – kunne flytte til København og snuppe en rejse sammen kun de to.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: Der bliver ikke optaget flere ‘Årgang 0’-programmer