Lisbeth Østergaard afslører: 'Love Island'-Rasmus lagde an på mig

Den første pige Rasmus forsøgte sig på på ‘Love Island’ var ingen ringere end værten.

Af Louise Vilsbøl - 23. november 2018 kl. 7:25

I ‘Love Island Studio’ har Sigmund og simone fået fine gæster i form af ‘Love Island’-værten Lisbeth Østergaard, som fortæller lidt om, hvem der er hendes favoritter, og hvem der ikke er. En af de gæster, der imponerede værten fra starten, var Rasmus, men hun skiftede hurtigt mening.
LÆS OGSÅ: Geggo indtager ‘Love Island’
– Ved første øjekast, der var vi jo allesammen helt vilde med ham, og han han var lidt anderledes end de andre, fortæller Lisbeth Østergaard og fortsætter:
– Han var den eneste, der sådan du ved, da vi skulle lave præsentationerne af hinanden, og han kom hen og gav mig et kram og sagde “Hvor er det en flot kjole, du har på”, og jeg tænkte “Hvor er han dog en ordentlig mand”. Men så fandt jeg ud af, hvad det var, han var ude på!
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
Hun anerkender Rasmus’ forsøg på at finde kærligheden og den ihærdige jagt, som nu tilsyneladende er endt med Amanda, men hun påpeger også, at finalen er lige rundt om hjørnet, så det er da pudsigt, at det er nu, Aors pil rammer. Sigmund og Simone har til gengæld ikke meget til overs for Rasmus’ damejagt og hans nyvundne kærlighed til Amanda.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Nu er ‘Paradise’-vinderne fundet