Julie og Oliver afslører: Flytter sammen efter 'Love Island'

Hvis Juliver skulle gå hen og vinde ‘Love Island’, så skal pengepræmien deles og bruges på en fælles lejlighed. Ellers må de skrabe pengene sammen til det selv – for bo sammen, det vil de hurtigst muligt.

Af Lykke Buhl - 30. november 2018 kl. 23:00

Smaskforelskede Juliver er gået videre til finalen, og det søde par lægger allerede planer for, hvad en eventuelt pengepræmie skulle bruges på. De vil nemlig lægge de fleste af pengene til side for at kunne bruge dem på at flytte sammen og skabe sig en kærlighedsbase et sted i Københavns-området.
– Vi har faktisk snakket om at flytte sammen i noget tid. Vi har snakket lidt om det der med, hvad så når vi kommer hjem, fordi jeg skulle jo flytte sammen med to kammerater, og det samme skulle Julie. Men nu har vi jo fundet sammen, fortæller Oliver, mens Julie fortsætter:
LÆS OGSÅ: CHOK! Geggo og Cengiz må droppe deres forretning
– Vi startede med at snakke om, at han skulle flytte lidt hjem til mig og bo lidt i en taske der. Jeg har ikke alverdens plads, men jeg bor for mig selv på Islands Brygge, hvor Oliver bor hjemme helt i Køge. Men så tænkte vi bare, hvorfor ikke, hvis vi alligevel kan se en fremtid sammen, så kunne vi lige så godt slå to fluer med et smæk, lyder det fra Julie.
Hvis parret – stik imod deres egne forventninger – IKKE skulle gå hen og vinde ‘Love Island’ som seernes favoritpar, så ændrer det dog ikke på ønsket om at flytte sammen.
– Så er det jo bare hjem og arbejde, så tager vi den derfra. Så tager det måske bare lidt længere tid, det er der ikke så meget at gøre ved, fortæller ‘Love Island’-finalisten Oliver.
LÆS OGSÅ: Ser du ‘Love Island’? Nu kan du tjene kassen på det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

Kan forholdet klare hverdagen?

Julie og Oliver har nået langt med deres kærlighed på de cirka seks uger, som ‘Love Island’ har varet indtil videre.
– Jeg har selv tænkt tanken, hvordan folk hjemmefra ligesom ville tage det, når man er blevet kærester og snakker om at flytte sammen så hurtigt. Men vi har været herinde så lang tid, og det føles bare som et halvt år hjemme i Danmark, forklarer Oliver, der følges op af Julie:
– Man hænger op ad hinanden hele døgnet rundt, så man kan ikke andet end at bruge tid på at komme tættere på hinanden.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk meldte sig til programmet få timer efter brud
Også derfor må det usvigeligt være lidt af en omvæltning at gå fra at rende rundt og hygge sig i Gran Canarias varme uden nogen forpligtelser til at skulle hjem til den danske, grå hverdag igen. Men det er ikke noget, Juliver frygter kommer til at rokke ved deres kærlighed.
– Det er selvfølgelig skræmmende, at man skal hjem til hverdagen igen, og man ikke kommer til at bruge lige så meget tid sammen, som man har gjort herinde, men der er ikke noget, der kommer til at ændre sig, det er jeg sikker på! Vi er så ens, og vi er kommet så tæt på hinanden, at jeg ikke ville kunne forestille mig, at der skulle komme nogle nye dårlige sider, forklarer Julie.
Men når huslige pligter i en fælles lejlighed trænger sig på, så opstår der helt nye muligheder for at blive irriteret på sin partner. Men Oliver forsikrer om, at parret ikke har noget at frygte fra den kant:
– Jeg er super god til at vaske op, så det skal Julie ikke være nervøs for, griner ‘Love Island’-hunken.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager har fundet kærligheden efter exit

Spanske flyttedrømme

I første omgang er det en lejlighed i København, som de to turtelduer er på udkig efter.
– Jeg vil rigtig gerne bo på Østerbro, men bare det er i København, så er jeg glad, jeg skal ikke væk nogensinde, fortæller Julie. Hun irrettesættes dog af sin kære kæreste:
– Jo, vi skal jo til Spanien, skat! udbryder Oliver.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager har fundet kærligheden efter exit
Kæresteparret snakkede nemlig sammen og fandt ud af, at de begge havde en drøm om at bo i Spanien. Julie vil gerne starte en klinik som kosmetisk sygeplejerske i Spanien – eller et andet eksotisk sted, der ikke er Danmark – og Oliver har siden han var lille snakket med sin mor om, at de ville bo under varmere himmelstrøg, såsom netop Spanien.
– Men det er sådan meget langsigtet. Lige nu skal vi lige starte med at flytte sammen, før vi tager til udlandet. Det er drømmescenariet, forklarer ‘Love Island’-finalisten Julie, der sammen med kæresten Oliver vil lære det spanske sprog.
Om Julie og Oliver vinder ‘Love Island’ og dermed pengene til at flytte sammen hurtigere, det må vi vente at se til i morgen aften klokken 22 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Oliver: Her er min vildeste sex-historie
LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard afslører: ‘Love Island’-Rasmus lagde an på mig