'Love Island'-drengenes værste scorereplikker

De første fyre, der trådte ind i ‘Love Island’-villaen, kan egentligt godt lide, når pigerne gør kur til dem. Det er dog bare ikke alle, det er lykkedes lige godt for.

Af Lykke Buhl - 30. november 2018 kl. 20:55

Nikolaj Würtz, 24 år (Foto: Michael Stub).

Nikolaj: Skizofren

Jeg har prøvet en eller anden pige, efter jeg havde været sammen med en af hendes veninder, så var hun sådan rigtig dumsmart overfor mig. Det var rent skizofrent, idet hun svinede mig til, så trak hun mig ind til sig og sagde, ”du skal gøre sådan her, når vi kommer hjem”. Jeg tænkte bare, hvad fanden er der galt med dig. Hun stod sådan: ”Du kan ingenting, du kan ingenting i sengen”, og så trak hun mig ind ”jeg ved, du kan så meget i sengen, det har hun fortalt”. Hvis det nu var på et lidt mere almindeligt plan, så var det fint, men jeg syntes, det var så underligt, at til sidst så sagde jeg bare altså, smut med dig, du er for mærkelig, haha!
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Nikolaj afslører: Træningen overtog mit liv
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension

Oliver: Flydende svensk

Oliver Erngart, 22 år (Foto: Michael Stub)


Scorereplikker virker jo ikke, når man står i situationen. Men der var engang en pige på en bar i København, der fanger mig, der lige når jeg træder ind af døren, så peger hun bare på mig, og så går hun bare hen til mig. Så fandt jeg ud af, at hun kunne flydende svensk og flydende norsk, så var jeg bare helt solgt. Hun scorede mig for fuld skrue lige der.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Oliver: Her er min vildeste sex-historie 
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

Jamie Eschen, 24 år (Foto: Michael Stub)

Jamie: Faldt ned fra himlen

Det er sådan noget pis som ”gjorde det ondt, da du faldt ned fra himlen af”, altså, det virker bare ikke, den har du hørt fra hundrede andre, det virker bare så dumt. Hvis jeg faldt ned fra himlen af, så ville jeg nok kradse af, ikke. Ellers er det jo mest i byen, så møder du de der stive tøser, så står de sådan der ”du ser godt ud”, så står de bare sådan og rager på dig og står nærmest som et anker rundt om ens fod. Hold det på et normalt plan, hav en samtale med mig. Hun må gerne vise hun er interesseret uden at være for omklamrende og bare overgiver sig, så man begge kæmper lidt.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jamie: Flere programmer ville have mig 
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

Jonas Korsgaard, 21 år (Foto: Michael Stub)

Jonas: Hmm..

Nej, scorereplikker har jeg faktisk ikke været udsat for, ikke hvad jeg kan huske af. Det gør jeg mig heller ikke selv i. Der er mange af mine kammerater, der synes, det er meget sjovt at fyre af. Det er også nogle klamme nogle, jeg kan ikke lige huske nogle.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas har fået frataget kørekortet
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe siger fra: Holder pause fra reality

Rasmus Pedersen, 25 år (Foto: Michael Stub)

Rasmus: Børnehaveklasse

Jeg har prøvet, ligesom den der børnehaveklasse-ting, hvor der kommer en veninde hen og siger ”jeg har en veninde, der synes, du er rigtig sød” og sådan noget der. Sådan noget tror jeg sgu bare, det er lidt sjovt. Det virker faktisk, for jeg er ikke sådan den generte type, jeg kan godt bare gå op til en pige og snakke med hende. Hvis det endelig er omvendt, så synes jeg bare, det er fedt, at der er en pige, der tør tage skridtet.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk meldte sig til programmet få timer efter brud
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager ramt af kræft