HOT NEWS: 'Forsidefruer'-babe er gravid

En af de velkendte forsidefruer venter sig en lille ny til september.

Af Emilie Holm Egebro - 18. marts 2019 kl. 16:00

I januar 2018 afslørede ‘Forsidefruer’-baben Jackie Navarro, 32, at hun og manden Niels Borger Rasmussen var blevet skilt efter knap otte års ægteskab. Sammen har de også tre børn; Theodor på otte år, Victor på fem år og Cherie på tre år.
Et par måneder efter kunne hun løfte sløret for, at hun havde fået sig en ny kæreste, Rasmus Møller, og de to bor i dag sammen i Nordsjælland, hvor Jackies tre børn også bor hver anden uge, mens de den anden uge er hos deres far.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise taler ud om sextrang: Jeg kan ikke kende mig selv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
Da 33-årige Rasmus ingen børn har fra tidligere, fortalte Jackie allerede sidste år til Realityportalen.dk, at hun ikke var afvisende overfor at få et barn mere, da det var Rasmus’ store drøm, og hun godt kunne forstå, at han gerne ville være far.
Det bliver nu en aktualitet, for den 22. september har Jackie termin med Rasmus’ og hendes ønskebarn.
– Det bliver en lille pige, så det passer perfekt med to piger og to drenge. Vi har ikke fundet et navn endnu, men vi har da snakket lidt, dog ikke bestemt os for noget. Alle er glade, og alle glæder sig. Rasmus er særligt simpelthen så glad. Det er jo hans første barn, og alle børn er jo forskellige, men det er bare noget helt vildt lige med den første. Så han glæder sig så meget og han sidder hele tiden og googler alle mulige ting. Det er så sødt, fortæller en glad Jackie til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Drama og dødsfald: Vild sæson ‘Forsidefruer’ i vente
LÆS OGSÅ: Amalie om ny ‘Forsidefruer’-sæson: Det bliver ret voldsomt
– Det var jo planlagt på den måde, at hvis det skete, så skete det, men alligevel når det så sker, så er det stadig bare ret vildt. Så er det bare nu! Jeg hader dog at være gravid, for man er træt, og der er bare en masse gener, fordi man har ondt. Indtil videre er jeg super træt, og så har jeg meget kvalme om aftenen men sådan er det jo bare.
– Det bliver ret vildt, at jeg nu bliver mor til fire. Der er jo ikke så mange, der har fire børn, så jeg er spændt på, hvordan det lige bliver. Der bliver jo selvfølgelig travlt, men på den anden side har vi jo kun de andre børn hver anden uge. Jeg kunne dog også forestille mig, at det bliver lidt svært for de andre tre at forlade deres nye lillesøster, men det hele skal jo nok gå, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: Forsidefruens hårde tid: Jeg har lyst til at græde og kaste op
Se billeder af Jackie øverst i galleriet, hvor det allerede nu er muligt at ane en fin lille babybule.
Se første afsnit af den nye sæson ‘Forsidefruer’ torsdag den 21. marts klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.
Se klippet herunder, hvor Jackie fortæller, hvorvidt hun kunne finde på at få flere børn med Rasmus end et:

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film