Drama og dødsfald: Vild sæson 'Forsidefruer' i vente

Inden længe vender TV3-programmet tilbage, og det bliver langt fra kedeligt.

Af Emilie Holm Egebro - 28. februar 2019 kl. 13:33

Den 21. marts vender ‘Forsidefruer’ tilbage på TV3 med en femte sæson. Amalie, Janni, Tina, Gunnvør og Jackie toner atter frem på skærmen, mens Sarah Louise er blevet afløst af  Karina Von d’Ahé.
TV3 har netop lagt en kort video ud fra den nye sæson, der viser,  at seerne vist godt kan glæde sig til endnu en sæson med fest, sjov og ikke mindst drama. Denne gang er der tilmed et trist dødsfald i programmet, da Janni mister en af sine elskede hunde, der pludselig falder om på køkkengulvet.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Geggo og Cengiz’ bryllup kommer på tv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager drastisk beslutning om brylluppet
– Ovenpå sidste sæson er Sarah Louise trådt ud af serien, og det giver rum til en ny frue. Nemlig en af Jackies bekendte, beautybloggeren Karina Von d’Ahé. Karina er tidligere model, IT girl og har begået sig i beauty- og kendisbranchen i mange år. Hun har tidligere været booker for topmodeller som Oliver Bjerrehus og lavet PR for store danske beauty brands, og nu lever hun af at være influencer på de sociale medier. Karina har ben i næsen og er ikke bleg for at kalde en spade for en spade, så både Karina og de andre fruer er spændte på, hvad det gør ved dynamikken, når en moden dame med en stærk karakter træder ind i en allerede etableret gruppe af kvinder, lyder det fra TV3 i pressemeddelelsen om den nye sæson, hvor det fortsættes:
LÆS OGSÅ: Didde i sorg efter Vivis død: Jeg skal ikke have en ny hund
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
– Fruerne har hver især travlt med deres forskellige projekter. Efter to års amning er Amalie nu klar til at stoppe, men det er nemmere sagt end gjort. Amalie er dog meget motiveret, for hvis ikke hun stopper, vil hun ikke kunne få lavet større bryster inden sommer. Gunnvør har fuld gang i sin webshop og drømmer om at udvide forretningen, men midt i karriereplanerne og fuldtidsarbejdet som alenemor til tre, må hun endnu en gang forholde sig til nye private udtalelser fra kendis-ekskæresten og faren til hendes børn. Janni har som altid travlt, da hun er blevet foredragsholder, ambassadør for Hundens dag i Tivoli og samtidig rejser rundt med Karsten. Den forelskede Jackie har besluttet, at hun nu er klar til at introducere sin ’nye’ kæreste Rasmus for de andre fruer og resten af Danmark. Og så er Tina Lund i Danmark, da hun er booket ind til diverse danske hesteshows.
LÆS OGSÅ: Amalie om ny ‘Forsidefruer’-sæson: Det bliver ret voldsomt
Glæd jer til at følge fruerne i tykt og tyndt, når de den 21. marts igen er at finde på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Forsidefruens hårde tid: Jeg har lyst til at græde og kaste op
Smugkig allerede nu lidt fra den nye sæson i klippet herunder:


LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret
LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film