Kom tæt på Jackie Navarro

Jackie Navarro er ny i ‘Forsidefruer’, og hendes eventyrlyst har bragt hende vidt omkring.

Af Louise Andersen - 14. september 2017 kl. 9:06

Hun er opvokset på Nørrebro, men hendes eventyrlyst trak hende hurtigt udenlands. Jackie Navarro har levet et liv, de fleste kun kan drømme om.
Hun flyttede hjemmefra som 14-årig, fordi hun ikke følte, at hun passede sammen med dem fra hendes skole. Hun følte sig altid en lille smule mere voksen. Første destination på rejsen var Aalborg.
– Jeg fandt en kæreste, og han var ishockey-spiller. Vi var kærester en del år, og vi flyttede til Aalborg sammen. Og der begyndte jeg at kede mig, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Kærester med Oliver Bjerrehuus
Og kedsomheden tog hende tilbage til København, hvor hun som 18-årig begyndte at kæreste rundt med Oliver Bjerrehuus, som i dag har tre børn med Gunnvør, som også er med i ‘Forsidefruer’.
– Oliver og mig var jo kærester i lige omkring otte måneder, hvor vi sådan halvt boede sammen, men så rejste jeg igen, siger Jackie.
Og Jackies rejse tog hende rundt i verden. Både til London, Spanien, Italien, Miami, Houston, Las Vegas og Los Angeles.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Træt af natklublivet
Men i USA blev hun træt af natklublivet, og hun rejste hjem til København. Og der gik ikke særligt længe, før hun stødte ind i Niels, som i dag er hendes mand og far til hendes tre børn.
– Niels har jeg kendt i mange år før, for vi har mange fælles venner. Han siger, at jeg i mine branderter har lagt an på ham, men det kan jeg ikke huske, at jeg har. Så var der en dag, hvor jeg satte mig på hans skød. Og så var vi faktisk kærester efter den dag, hvor jeg kom tilbage fra USA, fortæller Jackie.
Derfra gik det hurtigt.
– Så fik vi Theodor otte måneder efter, og vi blev så gift i 2010, hvor jeg var højgravid, siger den nye forsidefrue.
Theodor er i dag 6 år, og parret har derudover Victor på 4 og Cherie på 2 år.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt
Derfor skal man glæde sig til ‘Forsidefruer’
Jackie har nydt at lave ‘Forsidefruer’, og hun afslører, at sæson to nok er lidt vildere end sæson 1.

– Vi har grint, festet og haft det for vildt. Vi har nogle vilde oplevelser, så denne sæson er måske lidt mere ovre i det amerikanske, fortæller hun.

Du kan glæde dig til at møde Jackie og de andre ‘Forsidefruer’, når programmet har premiere i aften klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Chokerede forsidefruer kørte galt på ferien
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: ‘Forsidefruer’ har givet mig respekt for Janni og Amalie
LÆS OGSÅ: Amalie om ny sæson ‘Forsidefruer’: Det kan I glæde jer til
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om