HOT NEWS: 'Forsidefruer'-Jackie har fået ny kæreste

Det viser sig nu, at der er en særlig årsag til, at Jackie er flyttet halvt til Spanien – hun har nemlig mødt en mand.

Af Emilie Holm Egebro - 3. maj 2018 kl. 9:24

Tilbage i januar afslørede ‘Forsidefruer’-baben Jackie Navarro, at hun og manden Niels Borger Rasmussen var blevet skilt efter knap otte års ægteskab. Sammen har de også tre børn; Theodor på syv år, Victor på fire år og Cherie på to år.
Efterfølgende har Jackie fortalt, at hun nyder sin nye tilværelse efter skilsmissen, og at hun er flyttet halvt til Marbella i Spanien. Her bor hun i de uger, hvor hun ikke har børnene.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
Nu viser det sig dog, at det ikke kun er for at besøge sin mor og venner, at forsidefruen er flyttet til Spanien. Her har hun nemlig også fundet en ny kæreste.
– Hele skilsmissen har forløbet under opsejling, og så har jeg så fundet en ny kæreste, som jeg er rigtig glad for og elsker allerede. Han bor også i Spanien, og det er så her, jeg er flyttet ned. Det der med at have et forhold, der er så langdistance, det ville ikke kunne fungere, så jeg er flyttet ind hos Rasmus, fortæller Jackie i ‘Forsidefruer’ i aften på TV3 og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Janni om ny sæson ‘Forsidefruer’: Der er én person, der skaber drama
– Jeg kan godt forstå, at folk er kritiske overfor det. Det er bare gået rigtig stærkt, men nu mødte jeg en og havde chancen for at gribe fat i det og gå efter kærligheden.  Og så bor han et sted, hvor jeg gerne vil være, og det er da bare fantastisk. Jeg elsker at være her, og min mor er her. Jeg har altid haft en følelse af, at det er mit andet hjem.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende

Gunnvør: “Du har fart på”

I ‘Forsidefruer’ i aften skal Jackie afsløre overfor Gunnvør og Amalie, at hun har fundet en ny kæreste, og hun frygter meget for, hvordan de vil reagere.
– Jeg har det rigtig svært med at skulle fortælle dem det, fordi det har ændret hele mit liv, lyder det fra Jackie i programmet.
– Jeg har jo fundet en ny, siger hun til pigerne.
– Jamen er det en kæreste?, lyder det fra Amalie.
– Ja, man kan godt kalde os kærester.  Det er så nyt det hele, så vi ved ikke, hvordan børnene tager det, så hvis det er, at børnene reagerer på et eller andet andet, så må vi jo finde en anden løsning, fortæller Jackie.
– Det er jo fantastisk. Det er det da, lyder det fra Amalie og Gunnvør, mens Gunnvør fortsætter:
– Men altså, du har fart på, vil jeg sige.
– Lad mig sige det sådan her: Jeg ville aldrig nogensinde forlade Josephine for en mand, der bor i udlandet, forklarer Amalie desuden i afsnittet.
Smugkig klippet herunder, og se ‘Forsidefruer’ i aften klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste