Forsidefruens hårde jul: Jeg har lyst til at græde og kaste op

Julen bliver ensom for bloggeren, der ikke har nemt ved det.

Af Jonas Sand - 17. december 2018 kl. 20:58

Forholdet mellem ‘Forsidefruer’-deltageren Sarah Louise Christiansen og faren til hendes tre børn, Michael Nymann, gik i stykker for halvandet år siden. Det betyder, at parret er nødt til at dele deres børn, og som de fleste skilsmissefamilier nok kan skrive under på, så er det ikke helt nemt.
Sådan har Sarah Louise det i år til juleaften, som børnene skal tilbringe med deres far. Det er langt fra noget, som hun jubler over, fortæller hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise single igen: Han løj om alt
LÆS OGSÅ: Janni Ree indrømmer kæmpe bommert: Det var en ommer

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘Nyskilt’-Carina fortælle om juleaften som en skilsmissefamilie.


LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
– Jeg kan næsten ikke bære det. Jeg har lyst til at græde og kaste op på samme tid. Jeg gruer for at få voldsomt ondt af mig selv! Jeg har ikke så meget familie, og det jeg har bor i Jylland. Jeg er selvfølgelig inviteret til Jylland, men jeg orker simpelthen ikke turen, og ungerne kommer hjem dagen efter juleaften, og jeg kommer alligevel bare til at sidde og mugge over, at mine babyer ikke er der, skriver hun og fortsætter:
– Jeg er også inviteret over til flere vennepar, men så skal jeg sidde der og glo på par, der er pisseforelskede og deres megaglade børn, og så er vi tilbage til at græde og kaste op, hahaha, skriver hun og slår fast, at hun nok ender med at bruge juleaften alene derhjemme.
Sarah Louise medvirker ikke i den kommende sæson af ‘Forsidefruer’, der næste år bliver sendt på TV3. Bloggeren har valgt at trække sig, og hun bliver i stedet afløst af Karina von d’Ahé.
Her kan du læse hele Sarah Louises blogindlæg, hvor du blandt andet kan læse, hvilken blodig hobby hun så vil fordrive juleaften med.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Forsidefruerne fik produktionen til at græde under vildt skænderi
LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’