Fie Laursen og kæresten afslører: Her er sandheden om vores forhold

Det er gået stærkt for Fie og kæresten Daniel. Derfor har de det første stykke tid holdt historien om, hvordan de fandt sammen, hemmelig.

Af Lykke Buhl - 22. januar 2020 kl. 07:25

Fredag d. 6. december, da Fie Laursen holdt en stort anlagt fest i Oslo, dukkede der pludselig en sød fyr op på hendes sociale medier – og den fik ikke for lidt med både kys og kærlighedserklæringer. Den fyr var Fies nuværende kæreste Daniel, og allerede inden, der var gået en uge, fra vi først så Daniel, annoncerede Fie, at de to flyttede sammen.
Dengang ville parret ikke snakke om, hvor længe de havde kendt hinanden, og de forklarede, at de havde mødt hinanden gennem fælles venner. Men nu lukker parret op for den fulde sandhed om deres forhold i en ny video på YouTube.

Der er ingen tvivl om, at Fie Laursens kæreste Daniel har forpligtet sig til forholdet. Under en måned efter, at parret mødte hinanden for første gang, fik Daniel lavet en stor tatovering med Fies navn (Foto: Janus Nielsen)


LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæreste: Derfor har jeg fået tatoveret hendes navn

Matchede på Tinder dagen før

For faktisk var den fest d. 6. december, hvor Fies følgere første gang kunne se Daniel – også første gang, Fie selv så ham.
– Vi mødtes på Tinder dagen før Fies fest, og det var Fie, som skrev en besked til mig først, fortæller Daniel om, hvordan han og Fie kom i kontakt med hinanden.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er mine vildeste fake-historier
Men Fie uddyber, at det faktisk var hendes norske ven Mario, der skrev den første besked til Daniel, fordi Fie og Mario bare pjattede lidt rundt på Tinder. Dog endte Fie selv med at overtage kommunikationen med Daniel.
– Så tænkte jeg: Ej, han er meget cute, han ser meget sød ud, og så inviterede jeg dig til min fest, forklarer Fie henvendt til kæresten.
De to skrev sammen resten af aftenen på Instagram, og dagen efter mødte Daniel så – ledsaget af sin roomie – op til Fies fest i Oslo d. 6. december.

Fie Laursen og kæresten Daniel Cristino mødtes for første gang til Fies velkomstfest i Oslo, hvor de tog ganske kærligt imod hinanden (Foto: Privat).


LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

Tog hjem sammen

Til den fest fik Fie selv dokumenteret, hvordan hende og Daniel straks kastede sig over hinanden med kys og kærlige ord. Men faktisk endte de to turtelduer ikke de kærlige udskejelser der, da festen lakkede mod enden, og resten af gæsterne ville tage videre i byen.
– Jeg gad ikke i byen, og Daniel ville heller ikke i byen. Så jeg tog med Daniel hjem. Og Daniel skulle rejse næste dag, og jeg skulle også rejse næste dag. Men vi blev vågne hele natten, fordi vi havde det bare fucking nice og grinte hele natten, forklarer Fie, der dagen efter skulle rejse til Tyrkiet for at få lavet sin omdiskuterede numseoperation.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation
Siden den nat skrev parret uafbrudt sammen, og de begyndte at længes efter hinanden.
– Vi sms’ede fra vi stod op til vi gik i seng. Så vi planlagde, at Daniel skulle komme til Danmark, og så endte han sgu bare med at blive, forklarer Fie med et stort smil.

Lad bare folk hate

Daniel kom nemlig på dansk visit i den søde juletid, hvor han fejrede jul sammen med Fie og hendes familie. Det var altså kun anden gang, at Fie og Daniel mødte hinanden fysisk, og juleaften blev parret så kærester. Og som det første i det nye år, flyttede Daniel ind hos svigermekanikken, så Fie og Daniel nu bor sammen hjemme hos Fies forældre.
– Det går perfekt for os, og vi har ikke lyst til at være uden hinanden, fordi hvis vi skal være uden hinanden, så skal vi flyve frem og tilbage fra Norge til Danmark, og det gider jeg ikke, og det gider du ikke. Så vi er lykkelige, og vi har det godt, afslutter Fie.

Fie Laursens forældre Anette og Eddie var kort med i ‘Ex on the beach’ for at deltage i Fie og Frederik Skovbjergs bryllup i programmet (Foto: Dplay).


LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde
Fie og Daniel ved begge to godt, at deres forhold er gået stærkt. Derfor var de heller ikke meget for at indrømme sandheden om deres forhold i starten, fordi Fie fra tidligere erfaring ved, at den slags sjældent bliver taget pænt imod.
– Men nu var jeg bare sådan: Ved du hvad, det her er bare sådan vores kærlighedshistorie er. Og hvis folk gerne vil dømme os og skrive hate kommentarer, så må de gøre det, forklarer Fie.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie
Herunder kan du se Fie og Daniels video, hvor de blandt andet også læser op fra det brev, som Daniel skrev til Fie for at spørge, om de skulle være kærester

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet
LÆS OGSÅ: Fie Laursen på operationsstuen: Det er min krop

Læs mere om