Fie Laursen er flyttet sammen med kæresten

Nu er Fie og Daniel blevet rigtigt kærester – og så er de netop flyttet sammen hos Fies forældre. Men snart vil parret flytte til Spanien, afslører de overfor Realityportalen.

Af Lykke Buhl - 2. januar 2020 kl. 16:57

Den søde juletid har været ekstra sød for Fie Laursen. Her har hun nemlig tilbragt tiden med sin norske fyr Daniel Cristino, som hun juleaften fik sat officiel titel på. Det afslører hun overfor Realityportalen.
– Han havde lagt to gaver under juletræet: Den ene var et dyrt headset, og det andet var en boks med et brev i. Jeg forsøgte at læse brevet op, men græd på første linje – så Daniel læste brevet op, som blandt andet gav udtryk for, han ville være det modsatte af, hvad mine ekser var – og til sidst spurgte han, om vi skulle være kærester, forklarer en forelsket Fie, der selvfølgelig svarede ja.
LÆS OGSÅ: Sarah Tiedts beef til Fie Laursen: Det var et eksperiment
Mens Daniel i længere tid har været klar til titlen, så ventede Fie på et romantisk “frieri”. Derfor er Daniel selvsagt lykkelig for, at han nu kan kalde Fie for sin kæreste.
– Det er selvfølgelig vidunderligt – jeg føler mig som en heldig mand! Hun betyder så meget for mig, så det at jeg nu kan kalde hende min kæreste er bare fantastisk! Vi har taget vores forhold til det næste skridt og valgt at blive kærester, og det elsker jeg mere end noget andet, lyder det fra Daniel til Realityportalen.

Fie og Daniel blev i går aftes ‘Facebook official’. Artiklen fortsætter efter opslaget

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Flyttet ind hos Fies forældre

Men kærestetitlen er ikke det eneste skridt, det nyforelskede kærestepar har taget. For i nat flyttede Daniel ind hos Fie hjemme hos hendes forældre.
– Jeg er lige flyttet ind hos hende, jeg har brugt hele natten på at pakke i Norge, og nu er jeg endelig ankommet til Danmark, fortalte en træt Daniel i morges til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet
Det skulle heller ikke tage mere end et par timer, da Realityportalen fanger Daniel igen, før han er overbevist om, at det er det helt rette at bo med Fie.
– Fie er den første kvinde, jeg har delt et sted med, og jeg er så glad for, at det er hende. Vi respekterer hinanden, og jeg anser hende for at være den perfekte person at bo med, jeg er så glad og rolig med hende, lyder det fra Daniel.

Fie Laursen og hendes forældre Eddie og Anette deltog med deres datter i ‘Abdel mellem fjender’ på DR2 i forsommeren (Foto: DR).


LÆS OGSÅ: UHH! ‘Paradise’-baby på vej

Videre til Spanien

Selv om parret lige nu er flyttet ind hos Fies forældre, så giver de sig ikke til at lede efter egen dansk lejlighed.
– Lige nu bor vi her – det er så hyggeligt, og vi har det godt. Men vi vil gerne flytte til Spanien på et tidspunkt, vi skal bare lige prøve at bo sammen nogle måneder, afslører Fie overfor Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen på operationsstuen: Det er min krop
Det bekræfter Daniel også.
– Ja, vi har nogle planer, fortæller han hemmelighedsfuldt.
LÆS OGSÅ: Vild tv-kamp i det nye år: Hvad skal du se?
Oprindeligt forklarede Fie, at planen var at flytte sammen med Daniel i Oslo i Norge. Men på grund af et muligt søgsmål fra det norske forbrugertilsyn og af hensyn til Fies hund, Lucky, blev planen ændret til at finde en lejlighed i Danmark. Her skulle parret planmæssigt først flytte ind hos Fies forældre, men nu lyder den nye plan altså at finde en lejlighed i Spanien i stedet om et par måneder.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden