Fie Laursens kæreste: Derfor har jeg fået tatoveret hendes navn

Det er noget af en kærlighedserklæring, der nu pryder Daniels arm.

Af Louise Vilsbøl - 8. januar 2020 kl. 09:03

I aftes fastslog Fie Laursen på sin Instagram-profil, hvor seriøst det er mellem hende og kæresten Daniel Cristino, som hun har dannet par med i godt en måned og været officielt kærester med siden juleaften. Hvor Fie har lært lektien fra sit sidste forhold, så er Daniel ikke så forbeholden for at vise sin kærlighed til Fie overfor hele verden.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen er flyttet sammen med kæresten
I går valgte den 23-årige nordmand nemlig at få en stor tatovering med Fies navn, og der er en god grund til, han har taget den beslutning.
– For mig skal tatoveringer have betydning, det skal have en betydning omkring mit liv eller noget, jeg har gennemgået og noget, jeg vil huske og tænke på resten af livet. Og Fie er ikke bare et navn, for mig er der så mange tråde knyttet til det navn, for mig er det, at jeg flyttede til Danmark og startede en ny epoke i mit liv, for mig er det et helt nyt liv, fastslår Daniel i en video på sin YouTube-kanal, som kan ses nederst i artiklen, og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation
– Alle siger, hvad sker der, hvis det går galt og bla bla bla, men det er for alvor, og jeg kan se tilbage på det – det var begyndelsen på 2020 og begyndelsen på et nyt liv. Så det er så meget mere end kun hendes navn.
LÆS OGSÅ: UHH! ‘Paradise’-baby på vej

Hun er den eneste ene

Daniel har allerede tidligt i deres forhold fastslået, at han er sikker på, at kærligheden vil holde for evigt mellem dem.
– Fie er så speciel for mig. Fra første sekund jeg så den pige, så vidste jeg, at hun var den eneste ene. Hun er overhovedet ikke som nogen andre, jeg har mødt før. Hun har enhver kvalitet, jeg kunne ønske i en pige. Hun arbejder hårdt, hun er smuk og klog, og jeg faldt bare for hende fra første sekund, lød de søde ord fra Daniel allerede inden, de blev kærester.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham
Selv kalder Fie tatoveringen for den største kærlighedserklæring, hun nogensinde har fået fra en kæreste.
Se tatoveringen, som er lavet af ‘Ex on the Beach’-baben Cecilie Harder, og Daniel og Fies YouTube-videoer herunder:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Fie Laursen har også lavet en YouTube-video omkring tatoveringen, som kan ses herunder:

Læs mere om