Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet

Fie og hendes nye norske flamme Daniel er smaskforelskede. Daniel beskriver allerede Fie som sin eneste ene, og han har ingen problemer med hendes kontroversielle fortid.

Af Lykke Buhl - 12. december 2019 kl. 20:54

Der har i den seneste tid ikke hersket nogen tvivl om, at Fie Laursen er hovedkuls forelsket i sin nye flamme, den norske Daniel Cristino på 23. Lige fra han dukkede op med kyssebilleder på hendes sociale medier fredag aften d. 6. december, har parret ikke holdt sig tilbage. Tidligere i dag fortalte Fie nemlig til Realityportalen, at det nyforelskede par skal holde jul sammen hjemme hos Fies familie og flytte sammen til januar.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham
Det bekræfter Daniel også, da Realityportalen hiver fat i ham.
– Vi starter et liv sammen her i Oslo, vi flytter sammen, og jeg kan ikke vente! Hun kommer til at være min første seriøse kæreste, som jeg kan forestille mig at bruge resten af livet med. Hun kommer til at blive den første, jeg har fejret jul med, jeg kan ikke vente! Vi skal også til Tyrkiet sammen lige bagefter, fortæller en glad og nyforelsket Daniel.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så seriøst er mit nye forhold

Fie og Daniel (Foto: Privat).

“Hun er den eneste ene”

Parret er nemlig ikke kærester endnu, da Fie gerne vil have Daniel til at spørge hende på en romantisk måde. Men de varme følelser Fie og Daniel imellem er der bestemt ingen tvivl om.
– Jeg troede næsten ikke på ægte kærlighed mere, før jeg mødte Fie! Jeg ser frem til at være hendes kæreste og give hende al den kærlighed, hun fortjener! Fie er så speciel for mig. Fra første sekund jeg så den pige, så vidste jeg, at hun var den eneste ene. Hun er overhovedet ikke som nogen andre, jeg har mødt før. Hun har enhver kvalitet, jeg kunne ønske i en pige. Hun arbejder hårdt, hun er smuk og klog, og jeg faldt bare for hende fra første sekund, lyder de søde ord fra Daniel.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

Realitypar?

Daniel har brasilianske rødder, men boet hele sit liv i Norge, hvor han er vokset op i den norske by Lillehammer hos sin adoptivfamilie. Til daglig arbejder han som fotograf, hvor han tager billeder af artister på og uden for scenen. Derfor er Daniel også vant til at omgås kendte mennesker, så Fies ry og rygte som realitystjerne rører ham ikke spor.
– Jeg er ligeglad med, at hun har lavet reality og den slags. Jeg ville være sammen med hende, om hun var berømt eller ej. Det er fantastisk alt det, hun har opnået – det er mere end de fleste. Så for mig er det kun noget positivt, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Linse løfter sløret: Sådan går det med min forretning
Daniel har da også selv overvejet at deltage i reality, og faktisk har han allerede – dog uden held – ansøgt om at være med i det norske realityprogram ‘Farmen’ (som svarer til det danske ‘Hjem til gården’) og den seneste sæson af norsk ‘Paradise Hotel’.
– Jeg kan stadig altid tilmelde mig et realityprogram, men det bliver ikke uden Fie til at være ved min side!
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Caroline: det er hårdt at være mor

Kender Fies fortid

Hverken Fie eller Daniel vil afsløre, hvor længe de to har set hinanden, men første gang offentligheden fik nys om de to turtelduer var som sagt i fredags.
Selv om det virker som kort tid, så har Daniel tilsyneladende nået at høre en god del af Fies livshistorie. Han er godt klar over, at hun er en omdiskuteret og meget offentlig person i Danmark.
– Jeg har hørt om hendes fortid. Men for mig betyder hendes fortid ikke noget. Jeg respekterer hende endnu mere for at være den person, hun er i dag, når man tænker på hendes fortid. Hun har været igennem så meget, men hun er kommet igennem det stærkere og klogere. Hun er en motivation og en inspiration for mig. Jeg er så stolt af hende, lyder det fra Daniel.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er mine vildeste fake-historier
Derudover har han også hørt om Fie Laursens ekskærester. Fie har selv før fortalt offentligheden om, at hun angiveligt har været udsat for både utroskab, udnyttelse og psykisk og fysisk vold fra forskellige ekser.
– Jeg ved, hvordan hendes ekser har behandlet hende, og jeg vil gøre alt, der står i min magt for, at hun skal føle sig som den heldigste pige i verden, afslutter Daniel.
LÆS OGSÅ: Fans vil boykotte ‘Keeping Up With the Kardashians: Uacceptabelt
Herunder kan du se Fies kyssebillede af det lykkelige par

 

Vis dette opslag på Instagram

 

miss you

Et opslag delt af Fie Laursen | ForeignFie (@fielaursenofficial) den 8. Dec, 2019 kl. 11.34 PST

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det
LÆS OGSÅ: WHAT: Fie Laursen vil være med i ‘EOTB’ igen

Læs mere om