Fie Laursen på operationsstuen: Det er min krop

Fie Laursen er i Tyrkiet, hvor hun skal have foretaget ændringer ved sit udseende – både balder, læber og næsen skal igennem en forvandling.

Af Rikke Lynge - 13. december 2019 kl. 14:57

Fie Laursen er i Turkiet, hvor hun i går fik fillers i læberne, og i dag skal hun så have foretaget den helt store og meget populære skønhedsoperation BBL. BBL er en operation, hvor man bruger fedt fra øvrige dele af kroppen til at fylde ind i numsen for at give den løft og fylde. Fie har længe forberedt operationen.
– Jeg er SÅ spændt, og jeg er slet ikke nervøs, fortæller Fie i en story på Instagram.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet
– Alle her (på Klinik Mono red.) får mig til at slappe af. Jeg føler mig hjemme, og jeg føler, at de er mine venner. De får mig til at føle mig sikker.
Fie glæder sig især til at få mavefedtet væk, så hun igen kan gå i de bukser, som hun ønsker. Derudover vil hun også få fjernet fedt fra dobbelhagen, som hun viser i sin story.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham

Folk har så mange meninger

Fie har tidligere fortalt Realityportalen, at mange af hendes haters har omtalt hendes næse som stor og grim, og selvom Fie ikke tager sig af andres meninger, så har hun også valgt at få lavet sin næste i Tyrkiet. 
– Jeg holder mig til mine egne tanker, og hvad jeg føler, og jeg føler for at få min næse lavet. Jeg er pisse ligeglad med alle dem, der hater. Jeg er over 18, og det er min krop, jeg glæder mig bare til mine operationer.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen
Fie har fastet op til sin BBL operation, og det er dét, der fylder mest i tankerne lige op til operationen.
– Det hårdeste er at faste. Jeg er så tørstig, at jeg næsten ikke kan tale, afslutter Fie i sin story lige før operationen.
LÆS OGSÅ: Linse løfter sløret: Sådan går det med min forretning

BBL er populært i reality-land

Alle taler om det – den helt store trendt blandt reality-stjernerne er BBL operationen, som flere har fået foretaget.
For nylig har følgende reality-stjerner blandt andet fået lavet en BBL: Janni Ree og Jackie Navarro fra ‘Forsidefruer’, Sarah Tiedt og Caroline Petersen fra ‘Paradise Hotel’ og Rikke Chili fra ‘Plastikkongerne’.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Caroline: det er hårdt at være mor