Vild tv-kamp i det nye år: Hvad skal du se?

Det bliver svært at vælge, når hele tre store tv-programmer går i luften den 1. januar.

Af Rikke Lynge - 29. december 2019 kl. 12:55

Onsdag den 1. januar er for mange mennesker en typisk sofadag, hvor der ikke er overskud til meget andet end at se tv ovenpå aftenens nytårsfest. Det har tv-producenterne også opfanget, og der bliver kamp om seerne, når tre store programmer sender samme dag.
DR1 sender den 1. januar ‘Nytårsbagedyst’, som er en efterfølger af ‘Julebagedyst’, hvor vinderparret af de to programmer skal kåres. Dommerne bliver som sædvanligt Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, ligeledes bliver værten Timm Vladimir.

‘Den store bagedyst’ optages i et telt sat op ved Clausholm Slot, som værten Timm Vladimir og dommerne Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo står foran (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR).


LÆS OGSÅ: ‘Den store Bagedyst’ er tilbage: Her er alle deltagerne
TV2 sender første auditionprogram af ‘X Factor’ samme dag også den 1. januar, hvor dommerne igen bliver Thomas Blackman, Oh Land og Ankerstjerne. Sofie Linde vil igen i år styre roret som vært.

Pressemøde på “X Factor” 2019, TV2
Lars Ankerstjerne Christensen aka Ankerstjerne
Nanna Øland Fabricius aka Oh Land
Thomas Blachman
Sofie Linde Ingversen


LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ vender tilbage med STORE ændringer
Viafree og Viaplayohar i år overtaget visningen af den nye ‘Paradise’ sæson, som ikke længere vil blive vist på TV3. På streamingtjenesterne kan første afsnit af den nye sæson ses den 1. januar fra kl. 16.

‘Paradise’-værtinde Rikke Gøransson er klar til at byde de nye paradisoer indenfor på ‘Paradise Hotel’ (foto: Anthon Unger).


LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 dropper ny sæson ‘Paradise Hotel’
Hvilket af de tre programmer vil du helst se, giv din stemme her:

Hvad skal du se 1. januar

View Results

Indlæser ... Indlæser ...