Dobbelt op på bryllup: To 'Landmand'-par er blevet gift

To af programmets tidligere deltagere har fundet kærligheden og er blevet gift.

Af Jonas Sand - 26. september 2018 kl. 15:04

En ny række landmænd og håbefulde kvinder kan hver tirsdag opleves på TV 2, hvor seerne får lov til at følge med i deres håbefulde jagt på kærligheden. Den mission er lykkedes for flere af de tidligere deltagere, og for nylig er to af seriens tidligere landmænd blevet gift. Det skriver TV 2.
Søren Frederiksen og Henriette Gaardsdal Jensen sagde nemlig ja til hinanden den 22. september i Houlkær Kirke ved Viborg, og ugen forinden havde Thomas Malmkjær og kæresten Pernille sagt ja til hinanden i Fjelstervang Kirke nær Herning.
– Følelserne sad uden på tøjet den dag. Jeg blev så rørt over alle de mennesker, der kom. Og jeg blev endnu mere rørt, da Henriette kom hen ad kirkegulvet, fortæller en glad Søren til mediet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung far er blevet gift
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er blevet mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘De unge mødre’-deltagerne Camilla og Kevin Framnes-Larsen blive gift.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mellem Mai Manniche og Cengiz afsluttet
Parret blev ført sammen efter anden sæson af ‘Landmand søger kærligheden’, men det skete ikke som forventet. Henriette havde nemlig valgt at skrive til Thomas Malmkjær, der også medvirkede i programmet. Her blev hun valgt og var på dates med ham, men det gik ikke mellem de to. Thomas havde dog luret, at hun måske passede med en af programmets andre deltagere, og det fik han helt ret i til Reality Awards i starten af 2016.
– Vi mødte hinanden til Reality Awards i år, hvor vi alle var af sted. Vi snakkede lidt sammen, og Thomas mente så åbenbart, at vi passede godt sammen. Så han spurgte mig, om jeg ikke syntes, at Henriette var lidt sød – og han spurgte hende, om det samme, har Søren tidligere fortalt til Realityportalen.
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere

Stort bryllup

Søren og Henriette, der nu begge hedder Gaardsdal Frederiksen, havde egentlig planlagt, at det skulle være et mindre bryllup, mens sådan blev det ikke. 120 personer var med i kirken, og efterfølgende tog 90 af dem med videre til et fælleshus til yderligere festligheder. Og det hele gik godt.

Søren og Henriette blev lørdag gift med hinanden. (Foto: Privat)


– Det hele klappede bare. Og vi er overraskede over, at vi kender så mange, og at der er så mange, der vil os, siger Søren til TV 2.
Parret fortalte sidste år til Realityportalen, at de havde købt hus sammen, og at der her var plads til børn, når den tid kom.
– Huset er også fremtidssikret med to ekstra værelser, hvis der skulle komme nogle børn på et tidspunkt. Så langt er vi dog ikke endnu, så indtil videre er de to værelser bare til opbevaring. Nu skal vi lige se, hvordan det går med at have et hus sammen, og så tager vi næste skridt bagefter, fortalte de dengang.
LÆS OGSÅ: Landmand-Ole fortryder sex i programmet
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

Ikke den eneste

Søren og Henriette kan takke Thomas Malmkjær for, at de sammen fandt kærligheden og nu er blevet gift, men de er ikke de eneste, der er blevet viet. Thomas har nemlig også selv stået ved alteret for nylig. En uge før venneparret, den 15. september, blev han nemlig gift med kæresten Pernille Malmkjær i Fjelstervang Kirke nær Herning.
– Det hele gik som planlagt, og vejret var fremragende. Og så sagde hun da ja, siger Thomas til TV 2.
Thomas og Pernille mødte hinanden efter optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’, og der var god kemi helt fra starten.
LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes og have barn

Forrige weekend sagde Thomas ja til at blive gift med kæresten Pernille. (Foto: TV2)


– Pernille skrev til mig på Facebook – ligesom cirka 300 andre. Men hun var ikke så overfladisk. Hun skrev lidt mere om sig selv, hvilket jeg godt kunne lide. Vi blev derefter enige om at mødes, og det udviklede sig så til en række dates, fortalte Thomas dengang til Realityportalen og fortsatte:
– Hun havde virkelig et sødt smil og nogle flotte øjne. Vi klikkede bare med det samme, så det er rigtig dejligt. Hun er en sød pige, som er meget nede på jorden, og det kan jeg godt lide. Hun vil til gengæld ikke på tv, og det respekterer jeg fuldt ud.
Mens det altså både lykkedes Søren og Thomas at finde den store kærlighed, så kan du hver tirsdag klokken 20:00 på TV 2 og TV 2 Play se, om denne sæsons deltagere har lige så stor succes.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-forældrepar er gået fra hinanden
LÆS OGSÅ: Landmand-Ruud har igen fundet kærligheden