Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den

‘Landmand søger kærlighed’-deltageren har fundet en kæreste – og faktisk skulle han ikke lede langt væk fra TV2-programmet.

Af Jonas Sand - 31. maj 2016 kl. 9:03

Tv-seerne fik sidste år mulighed for at stifte bekendtskab med Søren, da han stillede sig frem i TV2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’. I programmet fandt han ikke en at dele livet med, men det har siden ændret sig.

(Foto: Privat)

(Foto: Privat)


Amor har nemlig været en tur forbi hos den jyske landmand, der er faldet pladask for den jævnaldrende Henriette. Det fortæller en lykkelig Søren til Realityportalen.dk.
– Jeg er meget glad i øjeblikket. Der er bare intet, der kan vælte mig, jubler den forelskede landmand, der fylder 24 år næste måned.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye landmænd
Mødtes til Reality Awards
Den skarpe læser vil måske genkende Henriette – og det er ikke så underligt. Hun medvirkede nemlig også i den seneste sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, hvor hun var på date med Thomas, som det ikke fungerede med. Og det var igennem ham, at hun blev præsenteret for Søren.
– Vi mødte hinanden til Reality Awards i år, hvor vi alle var af sted. Vi snakkede lidt sammen, og Thomas mente så åbenbart, at vi passede godt sammen. Så han spurgte mig, om jeg ikke syntes, at Henriette var lidt sød – og han spurgte hende, om det samme, siger Søren.
Ingen af de to havde dog tænkt specielt meget over, at de måske ville passe godt sammen som kærester, men Søren valgte alligevel at ansøge hende på Facebook.
– Dagen efter skrev hun til mig, og så har vi faktisk snakket sammen lige siden. De seneste to og en halv måned har vi så været kærester, og det hele er bare helt perfekt. Reality-folk finder jo sammen med hinanden i alle andre programmer, så hvorfor skulle vi så ikke kunne gøre det samme i vores program, griner landmanden.
SE BILLEDERNE: Så sød er ‘Landmand søger kærlighed’-parrets søn 
Kommer fra landmandsfamilie
Henriette bor kun et kvarters kørsel fra Søren, og hendes forældre har selv en gård. Hun ved derfor udmærket, hvor krævende det er, og det er en stor hjælp for landmanden.
– Hun ved jo, hvad det vil sige. Så hun er rigtig god til at komme hjem til mig, når jeg arbejder sent om aftenen og sådan noget, siger Søren og slår fast, at parret endnu ikke har talt om fremtiden.
– Vi skal vel bo sammen på et tidspunkt, men det er ikke noget, vi har snakket så meget om endnu. Vi tager det, som det kommer. Men vi sover sammen hver aften – enten ved hende eller ved mig.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand’-Frede
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.