'Landmand'-par har købt hus sammen

Søren og Henriette fra ‘Landmand søger kærlighed’ sæson to har netop investeret i et hus sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 13. februar 2017 kl. 13:43

Da TV2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’ rullede over skærmen i 2015, var den i dag 24-årige Søren Frederiksen blandt de medvirkende.
Desværre fandt han ikke kærligheden i programmet, men til ‘Reality Awards 2016’ mødte han Henriette Gaardsdal Jensen, som ellers havde datet landmanden Thomas i programmet. De to faldt pladask for hinanden, og siden har kærligheden blomstret.
For nyligt besluttede parret sig for, at det var på tide at tage deres forhold til næste step.

Her ses Søren og Henriette udenfor deres nye hus (Foto: Privat)


– Henriette og jeg har købt et dejligt hus i Vemb sammen. Det er et almindeligt parcelhus inde midt i byen, næsten nyrenoveret og på 135 kvadratmeter, så det er super lækkert. Tidligere har vi haft lejet noget, men vi ville gerne til at komme videre med vores liv og begynde at afbetale på noget, og så fandt vi drømmehuset, fortæller Søren og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ruud fra ’Landmand søger kærlighed’: Jeg ser én
– Huset er også fremtidssikret med to ekstra værelser, hvis der skulle komme nogle børn på et tidspunkt. Så langt er vi dog ikke endnu, så indtil videre er de to værelser bare til opbevaring. Nu skal vi lige se, hvordan det går med at have et hus sammen, og så tager vi næste skridt bagefter.
Henriette arbejder hos en slagter og Søren som landmand, og begge har beholdt deres nuværende job, da huset i Vemb kun ligger fem kilometer fra det tidligere.
Se billeder af parrets hus øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Claus om ny kæreste: Mine børn er vilde med hende
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-deltager har fået ny kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ole og Gitte er blevet gift: Sådan gik brylluppet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.