'Landmand'-Dannis dame er blevet mor - Her & Nu

'Landmand'-Dannis dame er blevet mor

Dannis udvalgte dame har nu fået en ny mand i sit liv.

Af Louise Vilsbøl - 26. september 2018 kl. 09:05

Én af sidste sæsons helt store personligheder var den rødhårede landmand Danni, som bestemt ikke var tilfreds med sine udvalgte piger. I sidste ende stod valget mellem bedsteveninderne Louise og Pernille, og Danni valgte Louise, efter Pernille trak sig, og så havde Danni og Louise et af tv-historiens mest akavede romantiske ophold.
LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs
Det endte dog ikke med kærlighed for nogen af dem, men siden hen er det gået godt for begge pigerne, og de har begge fundet kærligheden på hver sin måde. Pernille har fået en kæreste, og Louise er blevet mor til en lille dreng ved navn Oliver, det afslører de to i ‘Landmand søger kærlighed – ekstra’ i går. Her spørger Lene Beier, hvordan det går med kærligheden.
LÆS OGSÅ: Anders om ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg regnede slet ikke med at blive valgt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-Camilla tage en date med til hundehvisker:

LÆS OGSÅ: Mascha og Troels har købt hus: Det var bare slet ikke det, jeg ville ha’

Louise og Danni var på date i ‘Landmand søger kærlighed’ (Foto: TV 2)


– Jeg har fået en kæreste, afslører Pernille. De har kun været sammen i et par måneder, men det slog bare klik, og de to er allerede flyttet sammen i Horsens. Herefter deler Louise sin store nyhed:
– Jeg er næsten lige blevet mor her for tre uger siden, fotæller Louise i programmet, som er optaget i slutningen af juli. Ifølge Louises sociale medier er Oliver nemlig kommet til verden 1. juli i år.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program
Selvom Louises liv er fyldt med kærlighed til sønnen, så har hun stadig ikke fundet en fyr at dele tilværelsen med, og hun er altså enlig mor. I sidste uges program kunne man se et gensyn med Danni, som fortalte, at han også stadig er single.
I programmet har tv-holdet besøgt Louise kort tid før fødslen, hvor hun er ved at gøre klar til fødslen sammen med veninden, som var med under hele fødslen. Se hele programmet på TV 2 Play her.
LÆS OGSÅ: Efter afgørelsen i ringdramaet: Det siger Mai Manniche og Cengiz