Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn

230 kvadratmeter er blevet til 10 for landmanden, der stadig mangler at finde kærligheden.

Af Jonas Sand - 30. august 2017 kl. 12:02

Det er i den grad gået ned ad bakke for Finn Bloch, der medvirkede i 2015-udgaven af TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’. Den glade landmand manglede en kæreste, der kunne flytte ind på gården hos ham, men den mission lykkedes ikke i programmet.
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes og have barn
Og nu står det klart, at det slet ikke kommer til at ske. Den 51-årige landmand har nemlig mistet både dyr og gård og har i stedet været tvunget til at flytte ind i en campingvogn. Det fortæller han til TV 2.
For fem år siden blev hans køer ramt af en alvorlig sygdom, og han måtte derfor aflive dem samt vaske og renovere hele hans produktion. Det kostede mange penge, og selv om han i første omgang formåede at komme i gang med en ny flok køer, måtte han i november sidste år sande, at det ikke kunne lade sig gøre at køre gården videre.
– Det kom lidt som et chok. Det havde længe ikke været godt økonomisk, men pludselig gik det så hurtigt, og det var jeg ikke lige forberedt på, fortæller Finn Bloch til TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-forældrepar er gået fra hinanden
Tvunget i campingvogn
Gården blev sat til salg og fik en ny ejer i april i år. Selv blev landmanden nødt til at flytte ind i en campingvogn, der står umiddelbart ved siden af den gamle gård, hvor han hver dag kan se en anden udleve den landmand-drøm, han selv havde.
– Det har sgu været en nedtur, det må jeg ærligt indrømme. Det sker, at jeg græder for mig selv. Jeg går nok lidt for meget med det hele alene, siger Finn, der i øjeblikket arbejder på en maskinstation og går med tanker om at leje et hus i nærheden, da det ikke kan lade sig gøre at bo fast i campingvognen over vinteren.
På grund af sin økonomi kan Finn ikke købe et nyt landsted, men drømmen om kærligheden er ikke lagt helt på hylden, selv om den er sat på standby lige nu.
– Man har jo ikke lyst til at tage i byen og spørge: “Vil du med hjem i min campingvogn?”, siger Finn til TV 2 og fortæller, at han faktisk fandt en kæreste efter programmet. Hun flyttede ind til ham, men sidste efterår flyttede hun igen ud og efterlod ham som single.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: Landmand-Ruud har igen fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Frede snart hjemløs: Jeg mangler et sted at bo
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.