Dansk kendis med i ‘Fangerne på fortet’ efter ulykkelige hændelser

Tilbuddet om ‘Fangerne på fortet’ kom efter en hård periode for Therese Glahn, der derfor sagde ja.

Af Jonas Sand - 5. oktober 2020 kl. 15:03

For første gang i ti år er det igen blevet tid til at se ‘Fangerne på fortet’ på dansk tv, efter TV3 har valgt at genoplive det ikoniske realityprogram. Her skal en lang række kendisser ud i en ny omgang udfordringer på det ikoniske Fort Boyard.

Tre af deltagerne i aftenens afsnit er skuespillerinden Therese Glahn, som sammen med ‘Paradise Hotel’-musikeren Kevin ‘Bro’ Andreasen og komikeren Natasha Brock skal forsøge at skaffe nøgler og mønter på fortet.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: YouTube-stjerner stjal specielt minde fra ‘Fangerne på fortet’

Therese var ikke i tvivl, da hun blev spurgt, selv om hun ikke kendte programmet på forhånd. Hun var solgt, da hun hørte, at det handlede om at udfordre sig selv, for tilbuddet kom efter en svær periode.

– Jeg sagde ja, fordi jeg har haft fem meget svære måneder, hvor jeg ikke har følt mig særlig stærk på grund af ting og sager. Så jeg tænkte, at det her måske kunne være en måde at finde tilbage til noget af min råstyrke på, siger hun uden at konkretisere, hvad det handler om:

– Det er bare nogle ulykkelige hændelser, der er sket, som har påvirket min sindstilstand. Jeg har aldrig prøvet at føle mig bange og usikker i mit eget fundament før, så jeg tænkte, at det her kunne være en måde at overvinde det. Jeg har før kastet mig ud i vilde ting, og nu blev det så ‘Fangerne på fortet’.

LÆS OGSÅ: Janni Ree om datterens fødsel: Jeg har aldrig været så nervøs

Hvis hun havde vidst, hvad hun sagde ja til, er hun dog ikke overbevist om, at hun havde taget turen til Frankrig.

– Det er jeg faktisk ikke sikker på. Men derfor er det også kun godt, at jeg ikke vidste, hvad jeg gik ind til, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist

Verdens største bangebuks

Kevin Andreasen vidste heller ikke helt, hvad han gik ind til, da han tog imod tilbuddet.

– Jeg tog med på grund af udfordringen og for at prøve det af. Jeg har aldrig rigtig set det før, men jeg var ikke ét sekund i tvivl, da de spurgte, om jeg ville være med, siger han.

LÆS OGSÅ: Max vandt 1. runde af ‘Den store Bagedyst’: Jeg har holdt øje med Mads

Natasha Brock drømte om selv at deltage, da hun som lille pige så det på skærmen.

– Jeg så det, da jeg var lille, og jeg sagde tit, at hvis jeg skulle være med i et fjernsynsprogram, så skulle det være ‘Fangerne på fortet’. Siden da er jeg blevet verdens største bangebuks, så jeg skulle bare med for at presse mig selv til ikke at være så bange mere, siger Natasha Brock.

LÆS OGSÅ: Lene Beier bygger kollektiv

De tre kendte ikke hinanden på forhånd, men da holdet blev sammensat, var humøret højt hjemme hos Therese Glahn. Det var dog ikke hende, der var mest glad.

– Min datter var helt på toppen over, at jeg skulle være på hold med Bro. Virkelig. Hun var bare sådan: “Mor, nu skal du owne det” og “I skal vinde det her”, siger Therese, der gjorde sangeren glad, da hun fortalt ham det.

LÆS OGSÅ: Pia Kjærsgaard er ikke i tvivl: Min største succes

– Det har jeg det perfekt med. Det er da totalt sødt, og det var en god måde at starte på lige at få lidt ros, griner han.

Holdet skal i aften dyste mod håndboldspiller Hans Lindberg, Vikings-skuespiller Ida Marie Nielsen og YouTuber Anton Cornelius. Hvordan holdet klarer sig, kan du se i ‘Fangerne på fortet’ i aften kl. 20.00 på TV3. Kan du ikke vente, kan du se det allerede nu på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Gunnvør om ‘Fangerne på fortet’: Vildt angstprovokerende