Lene Beier bygger kollektiv

Lene Beier får snart en stor del af sin familie helt tæt på, og hun glæder sig til, at de skal være eT lille kollektiv.

Af Rikke Lynge - 3. oktober 2020 kl. 18:55

I 2016 købte Lene og Anders Beier en grund i Søvang nær Dragør havn, hvor de har bygget deres drømmehus lige ned til vandet. De er begge helt forelsket i huset, hvor de bor med deres to drenge, hunden Bruce og måske snart en kat, derfor bliver de også boende.

– At bygge vores drømmehus her i Søvang er det bedste, vi har gjort som familie. Og nu bliver det endnu bedre at bo her, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Min lillesøster, hendes kone Matilde, lille Bas, hunden Makker og min elskede mor flytter nemlig ind i huset ved siden af vores, skriver Lene i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-stjerne gentager kæmpe succes

I en story viser Lene Beier, hvad det præcis er for et hus, og at hendes mor flytter helt fra Jylland for at bo lige på det anden side af hækken, som der også skal laves hul i, så familien uden problemer kan gå mellem de to huse, hvilket Lene glæder sig til, og hun er ikke den eneste, der glæder sig.

– Og Ja, Anders er heldigvis lige så vild med tanken om vores “over hækken kollektiv” – som drengene, Bruce og jeg, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Deltagerne i ‘Holder vi et år?’ lukkes inde: Det rene ‘Big Brother’

Det nye byggeprojekt starter allerede til november.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

At bygge vores drømmehus her i Søvang, er det bedste vi har gjort som familie 🏡❤️. Og nu bliver det endnu bedre at bo her, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Min lillesøster, hendes kone Matilde, lille Bas, hunden Makker og min elskede mor flytter nemlig ind i huset ved siden af vores. Hvis du er nysgerrig, så fortæller jeg lidt mere om det hele i min story, jeg ville bare lige dele min glæde med jer her også💖 🏡🏡🙌🐾🐾Og Ja, Anders er heldigvis lige så vild med tanken om vores “over hækken kollektiv” – som drengene, Bruce og jeg ❤️ @jytteransborg @matildebram @metteransborg @andersbeier #familietid #byggetid #kollektiv

Et opslag delt af Lene Beier TV2 Og TV2 Fri🍀 (@lenebeier) den

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen

LÆS OGSÅ: Loco åbner ny forretning: Bakkes op af alliancen

Læs mere om