Gunnvør om ‘Fangerne på fortet’: Vildt angstprovokerende

Gunnvør Dalsgaard vidste ikke helt, hvad hun gik ind til, da hun sagde ja til at være med i ‘Fangerne på fortet’.

Af Jonas Sand - 21. september 2020 kl. 19:25

I aften dyster ‘Forsidefruer’-deltageren Gunnvør Dalsgaard, tv-værten Peter Palshøj og MMA-kæmperen Mark O. Madsen som hold i ‘Fangerne på fortet’.

For Gunnvør og Mark O. Madsen var det en helt ny oplevelse, men Peter Palshøj vidste godt, hvad det hele gik ud på. Han arbejder til daglig på TV3 og skulle ikke overveje det længe, da han blev spurgt.

– Jeg har været med før i 2000, hvor jeg arbejdede på DR og var på hold med Camilla Ottesen (årets vært, red.). Jeg så programmet for første gang på svensk tv – kort før det kom til Danmark – og jeg syntes, det var et overdrevet fedt program.

LÆS OGSÅ: Gunnvør om drama i ’Forsidefruer’: Jeg har lært at acceptere det

– Da jeg så selv var med, var det også virkelig sjovt, så jeg tænkte, at det kunne være fedt at se, hvordan udfordringer har udviklet sig siden. Alle programmer vokser jo og ændrer sig. Det er en chance for at prøve sig selv af på en måde, man ikke har mulighed for i hverdagen.

Mens meget er ved det gamle på Fort Boyard, der stadig vogtes af Monique og hendes tigere, så er der også ændringer, når det vender tilbage.

– Man kender det jo – om man har været med før eller bare set det på tv. Men udfordringer har ændret sig og er anderledes. Jeg vil ikke sige, at det er blevet vildere, men konkurrencerne har et andet udsende og følelse. Jo, jeg vil faktisk sige, at det er blevet vildere, siger Peter Palshøj.

LÆS OGSÅ: SE DATOEN: ‘Forsidefruer’ er tilbage

Gunnvør: En sjov udfordring, men …

Gunnvør havde omvendt ikke set det før og vidste derfor ikke helt, hvad hun gik ind til, da hun sagde ja til at medvirke.

– Jeg tænkte, at det lød som en sjov udfordring – inden jeg lige havde tjekket helt op på, hvad det handlede om. Men jeg fandt så ud af, at det ikke kun var sjov. Det var meget udfordrende, og der var ting, der var mere angstprovokerende, end jeg havde regnet med, siger Gunnvør.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

Mark O. Madsen vidste også, hvad han sagde ja til, da han satte kurs mod Frankrig og de mange udfordringer. Alligevel tøvede han ikke.

– Jeg sagde ja, så snart jeg fik muligheden. ‘Fangerne på fortet’ var noget, der samlede familien Madsen derhjemme, da det sidst kørte for ti år siden. Dengang var jeg jo bare en håbefuld bryder, så jeg havde ikke drømt om, at jeg selv kunne være med som deltager. Så jeg så det som en sjov og stor mulighed, da jeg blev spurgt, siger han.

LÆS OGSÅ: Har Linse og Cengiz coronavirus?

Nederlaget slår hårdt

Humøret er højt på holdet, der ikke tøver længe med at svare, da snakken falder på, hvad der gør dem stærke som hold.

– Det er Gunnvør, griner Mark, mens ‘Forsidefruer’-deltageren dog selv har et lidt andet bud på, hvad holdets største styrke er.

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’-værterne: Vi er slet ikke modige

– Jeg synes, at vores sammenhold er den største styrke. Der var hele tiden opbakning – også selvom nogle ting var mere udfordrende end andre. Vi var gode til at tro på det og bakke hinanden op hele vejen, selv om der både var sejre og nederlag, siger Gunnvør.

Men netop det at blive ramt af nederlaget er også en af holdets største svagheder.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor bryder Daniel sammen efter Stines afgørelse

– Jeg tror, at vores største svaghed er, at vi lidt er sådan nogle typer, der faktisk rigtig gerne vil det her, så slår nederlagene hårdere, når de rammer i programmet, siger Peter, der bliver bakket op af Gunnvør:

– Det er svært at samle sig selv op, når man er skuffet over sig selv. Men derfor er det fedt, at vi er et hold. Så kan vi hjælpe hinanden.

Du kan se, hvordan det går holdet i ‘Fangerne på fortet’ på TV3 og Viaplay i aften klokken 20.00. Allerede nu kan du herunder se Gunnvør i lidt af en udfordring. 

LÆS OGSÅ: Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmål