Max vandt 1. runde af ‘Den store Bagedyst’: Jeg har holdt øje med Mads

Max har stalket de andre deltageres Instagram inden konkurrencen, og særligt Mads har han god grund til at holde særligt øje med.

Af Jan Körner - 4. oktober 2020 kl. 20:55

Det var med nerverne udenpå tøjet, at 32-årige Max Hoffmann-Dose ventede på at blive udråbt som vinder af den første runde af ‘Den store Bagedyst’. For han var oppe mod Mads Eg Andersen, der blandt andet imponerede dommerne med en ufo, der blev ramt af en komet.

Og allerede inden optagelserne til programmet gik i gang, vidste Max, at Mads var en, han skulle tage sig i agt for.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se deltagerne i ‘Den store bagedyst’ 2020

– Fra det øjeblik vi fik at vide, hvem de andre var, kiggede jeg på deres Instagram, og så vidste jeg, at Mads var en, jeg skulle bide skeer med. Jeg kunne se, at der ikke var tvivl om, at han er dygtig til de klassiske kager, siger Max Hoffmann-Dose til Realityportalen,

Selv om han vandt første runde, løber han ikke rundt med armene i vejret og hoverer over for de andre. Tvært i mod.

– Vi har et stærkt sammenhold. Vi er meget tætte, og der er ikke nogen, der har ønsket, at de andre skulle ryge ud. Man har sparret med hinanden og gjort hinanden til bedre bagere, lyder det fra Max.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedysten’-Jon: Jeg nyder singlelivet

På grund af coronaen kom optagelserne i gang senere end beregnet, så deltagerne havde kontakt med hinanden i længere tid, end deltagerne i tidligere sæsoner.

– Så det er virkelig hårdt, når nogen ryger ud. Det ville være bedre, hvis alle var med hele vejen, fortæller Max.

LÆS OGSÅ: Lene Beier bygger kollektiv

Selv om han ikke bruger sejren til at hovere, kan han bruge den på de indre linjer.

– Når man er med i ‘Den store Bagedyst’, kræver det stort engagement fra en selv og omgivelserne. Så det var en blåstempling i forhold til familien. Det var al den tid værd. Når det så er sagt, var det kun min kone, der vidste, hvordan det gik i de forskellige programmer. Resten af familien fik det ikke at vide, at jeg vandt.

LÆS OGSÅ: WAUW! Se alle aftenens kjoler i ‘Vild med dans’ her