‘Boligkøb i blinde’-par: Dette har vi ændret i huset

Wendy og Jesper har lavet et par ting anderledes i deres nye hus i Kalundborg.

Af Emilie Holm Egebro - 21. maj 2019 kl. 21:55

Der var for alvor dømt krise, da Wendy og Jesper for første gang så deres ildelugtende hus i Kalundborg i aftenens afsnit af ‘Boligkøb i blinde’.
Heldigvis for parret nåede arkitekten Mads Kappel Mikkelsen at ændre en hel del i deres nye hjem, inden de skulle flytte ind, og både Wendy og Jesper blev utrolig glade og begejstrede for huset.
LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært om programmet. Jeg ville aldrig melde mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Det ser du ikke på tv: Sådan kan ‘Boligkøb i blinde’ lade sig gøre
Nu har parret boet i huset i tre måneder, og de er allerede faldet godt til. Faktisk så godt, at kun få ting er blevet ændret ved huset, siden de flyttede ud.
– Inde i stuen havde vi jo fået vores pladespiller med, og der var vi nødt til at lave en ændring, for den kunne ikke spille af sig selv. Der manglede højtalere og en forstærker, så det har vi jo selvfølgelig sat op i stuen, hvor det før var pænt installeret i garagen. Men det er faktisk stort set det eneste. Derudover har vi tilsluttet tv’et til signal, og vi har købt ekstra lange ben til vores søns seng, så den kunne komme op i højden. Så det må jo virkelig siges at være småting, vi har ændret ved huset. Vi havde ellers rykket lidt om i køkken-alrummet, men det har vi faktisk rykket tilbage igen. Man kan bare ikke selv hamle op med sådan en indretningsassistent. Hun har lavet det perfekt, fortæller Jesper glad til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Boligkøb i blinde’: Så meget sker bag kameraerne
LÆS OGSÅ: ‘Boligkøb i blinde’-vært: Hvis parrene ikke kan lide huset, så…
– Det er super fedt hus, vi har fået. Det er lige det, vi stod og havde brug for. Det er jo ikke et vanvittig stort hus, men der er det, der skal være. Så vi er rigtig godt tilfredse, og vi føler os allerede hjemme i huset. Børnenes værelser er jo ikke særlig store, men vores søn tager jo så bare sit eget værelse, gangen og stuen i brug. Så for ham er der rigeligt plads. Og hele hjertet i huset er jo køkken-alrummet, hvor der jo er plads til det hele. Så det er noget, der fungerer rigtig godt, særligt mens børnene er små. Det kan godt være, at vi lige skal revurdere lidt, når de bliver teenagere og måske har brug for lidt større værelser, men så har vi jo mulighed for at lave garagen nedenunder om til værelser. Det var jo også et stort rum, inden det blev renoveret, forsætter han og tilføjer:
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Malou fandt kærligheden gennem programmet
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Løvens hule’-stjerne trækker sig fra programmet
– Så lige nu er der mange gode år, hvor vi kan have det sjov med biler nede i garagen, og så kan det være, vi får et andet behov senere og laver det om. Men som det ser ud nu, er det helt perfekt. Og så må vi bare ændre lidt i huset senere, hvis det bliver nødvendigt til den tid. Vi er derfor meget glade for at have været med i ‘Boligkøb i blinde’. Det er en af de bedste beslutninger, vi nogensinde har taget. Vi var nået dertil, hvor det var blevet en sur pligt at sidde at kigge efter det rigtige hus, når man bare ikke kan finde det rigtige. Så det er bare så skønt, at vi har fået det her fantastisk hus, som vi bare er super glade for.
Se billeder af Wendy og Jesper fra optagelserne på programmet samt billeder af deres færdige hus i galleriet øverst.
Se næste afsnit af ‘Boligkøb i blinde’ tirsdag klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op fem gange
Se klippet, hvor Wendy og Jesper netop havde set huset og var meget skuffede, nedenfor:

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet student: Det skal jeg nu