'Boligkøb i blinde'-vært: Hvis parrene ikke kan lide huset, så…

Parrene er ikke helt på den, hvis de ikke kan lide deres hus i ‘Boligkøb i blinde’.

Af Emilie Holm Egebro - 30. oktober 2018 kl. 21:58

Anden sæson af TV3-succesen ‘Boligkøb i blinde’ er netop nu i fuld gang.
Umiddelbart virker det meget modigt at overdrage alle sine penge til de to eksperter, Tobias og Mads, og så købe et hus uden selv at have set det. Der er dog ingen tvivl om, at parrene i programmet indtil nu har fået nogle fantastiske huse ud af deltagelsen, og indtil nu har ingen par været utilfredse med aftalen.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise åbner op om barn nummer 4
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en Kessler-baby på vej
Skulle et par dog være godt og grundigt træt af det hus, Tobias og Mads har købt og fået indrettet til dem, er der dog alligevel håb for at slippe af med det:
– Det er jo deltagernes hus, så det er ikke, fordi de kan fortryde handlen. På den måde er der ikke noget at gøre, så der er jo ikke noget snyd på den måde. Vi køber et hus til dem på deres vegne, men det er deres hus. Så der er no way back. Men vi garderer os på den måde, at vi aldrig laver et hus, der er dyrere, end vi ved, at parret kan sælge for i det område, de køber, forklarer Camilla Ottesen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er flyttet sammen med kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse


LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
– Det er jo noget, som Mads og Tobias er i tæt dialog omkring. De må aldrig nogensinde overskride det, de ved, at parret vil kunne sælge for bagefter. Så hvis parret synes, det er det mest forfærdelige hus, så skal sandsynligheden for, at de kan sælge det igen, for det de har givet for det, være næsten 99 procent. Så der er jo nogle af vores deltagere, som har flere penge i budgettet, end hvad der bliver købt for, men vi holder prisen indenfor, hvad de kan sælge for bagefter istedet for bare at indrette det helt vildt dyrt.
LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot
LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag