Ny sæson 'Boligkøb i blinde': Her er ændringerne

I aften er der premiere på anden sæson af ‘Boligkøb i blinde’.

Af Emilie Holm Egebro - 30. oktober 2018 kl. 09:05

Sidste efterår havde TV3 premiere med et nyt boligprogram – ‘Boligkøb i blinde’. Her fulgte vi fem par, der overdrog alle deres penge til to eksperter, Tobias, der er ejendomsmægler, og Mads, der er er arkitekt. De to eksperter skulle så købe hvert par et hus – uden parret selv havde set det – og efterfølgende istandsætte det indenfor parrets budget.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise åbner op om barn nummer 4
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en Kessler-baby på vej
I aften er premiere på en ny sæson, hvor vi i løbet af de kommende tirsdage møder fem nye modige par. Der er dog lavet et par ændringer i forhold til sæson et:
– Når vi besøger parrene første gang, har vi forskellige åbninger af programmet. Nogle gange viser dem et hus til at begynde med, så de tror, vi har købt et hus til dem. Og det er så et lækkert hus, der ligger i det område, de gerne vil bo. De bliver så vildt glade, hvorefter vi siger: “Desværre, I har ikke penge nok”. Vi bruger også stadigvæk det her med, at vi river et papir over med deres drømmehus, men vi har ændret denne gang, så det er forskellige åbninger i de forskellige afsnit, fortæller Camilla Ottesen, som er ny vært på programmet istedet for Lisbeth Østergaard.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse


LÆS OGSÅ: Ung mor afslører sønnens navn: Jeg troede aldrig, vi ville blive enige
– Derudover har vi også en indretningsstylist, Camilla, der er blevet synlig i programmet, hvilket hun ikke var sidste år. Fordi hun er så stor en del af at style husene til sidst og har været meget ude hos parrene for at finde ud af deres smag, så er hun også for alvor blevet en del af programmet. Så det er også en ny del. Ellers er konceptet det samme. Parrene overdrager pengene, Tobias finder et hus, og Mads indretter det. Så man kan glæde sig til at gense et godt program.
Camilla fortæller desuden, at seerne skal glæde sig til at møde de fem par, som er utrolig modige. Derudover også at se de helt vilde forvandlinger, som de fem huse, der bliver købt i programmet, går gennem.
Se ‘Boligkøb i blinde’ i aften klokken 21.00 på TV3. 
LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot
LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag