'Hjem til gården'-Malou fandt kærligheden gennem programmet - Her & Nu

'Hjem til gården'-Malou fandt kærligheden gennem programmet

Malou blev ramt af amors pil kort efter optagelserne på ‘Hjem til gården’.

Af Emilie Holm Egebro - 31. marts 2019 kl. 14:55

I aften klokken 20.00 er det blevet tid til endnu et afsnit af det populære TV 2-program ‘Hjem til gården’. Der er nu ti deltagere tilbage på gården i kampen om at vinde præmien på 500.000 kroner, og 22-årige Malou fra Rønde, der til dagligt er landmand, er en af dem.
Malou er i programmet single, men det viser sig, at hun efter deltagelsen i ‘Hjem til gården’ har fundet kærligheden, og hun har nu i et halvt år haft en kæreste. Det er dog ikke hvilken som helst fyr, idet det viser sig, at Malou har fundet sin kæreste gennem en anden ‘Hjem til gården’-deltager:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: To ‘Hjem til gården’-deltagere er blevet kærester

Artiklen fortsætter under denne video fra ‘Singleliv’, hvor Numse-Rasmus åbnede op for sin følsomme side.

LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle
– Min kæreste hedder Michael, er 21 år og er udlært mekaniker. Han er lillebror til Rikke fra ‘Hjem til gården’, så det er hende, der har ført os sammen. Rikke gik hele tiden og sagde under optagelserne, at jeg skulle møde hendes lillebror, når vi kom hjem, og som noget af det første, hun viste mig, da vi kom ud fra gården, var et billede af Michael. En dag, hvor Rikke og jeg skulle i byen, inviterede hun så Michael med, uden at jeg vidste det. Det var den 21. september, hvor vi så mødtes første gang, og jeg blev meget positivt overrasket, da jeg mødte ham. Derfra har vi så set hinanden næsten hver dag, og Michael har stort set boet hos mig siden, forklarer Malou og fortsætter:

Malou fra ‘Hjem til gården’ og kæresten Michael (Foto; Michael Meelsen)


LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
– Den 24. oktober spurgte han mig så, om vi skulle være kærester. Han siger selv, at han har spurgt mig mange gange, hvor jeg ikke har svaret, men det kan jeg dog ikke huske. Der er mange ting, som jeg er faldet for ved Michael. Faktisk er han en meget genert person, men da han begyndte at åbne sig op, fandt jeg ud af, at der inde bagved genertheden var en super sød, kærlig og sjov fyr. Michael er helt nede på jorden, og han har vist mig, hvad ægte kærlighed er. Jeg har aldrig stolet så meget på en person, som jeg gør med ham. Han giver mig nemlig ingen grund til at tvivle, og han støtter mig, tror på mig og har ikke haft nogen fordomme i forhold til, at jeg har haft en meget svær depression for nogle år siden.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen og Kirsten: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten

Fortid med ‘Landmand søger kærlighed’-deltager

Hvis nogen har tænkt over, om de mon har set Malou i medierne tidligere, så er de ikke helt galt på den. Tilbage i 2016 var Malou nemlig kærester med ‘Landmand søger kærlighed’-deltageren Ruud Derks.
Malou var ikke en del af TV 2-programmet, men hun og Ruud fandt sammen kort på en festival kort efter Ruuds deltagelse. Kærligheden mellem de to brast dog et par måneder efter.
– Jeg har ikke rigtig lyst til at fortælle om det. Men jeg vil sige, at vi stadig er venner i dag, fortalte Ruud til Realityportalen.dk i november 2016.
Se ‘Hjem til gården’ i aften klokken 20.00 på TV2 og TV2 Play.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe skal skilles
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk er blevet forlovet