CHOK: 'Løvens hule'-stjerne trækker sig fra programmet

Christian Stadil stopper i DR-programmet og bliver i stedet afløst af Jacob Risgaard.

Af Jonas Sand - 21. maj 2019 kl. 11:38

Christian Stadil er ikke med, når DR1 vender tilbage med en ny sæson af ‘Løvens hule’. Det oplyser iværksætteren, der ellers har været med fra programmets start, på Instagram.
– Vi venter vores fjerde barn om to måneder, har slået historisk første kvartalsrekord i THORNICO = ergo er der mere end gang i eksisterende selskaber, og jeg har investeret i fire nye selskaber, senest Libertine-Libertine, det sidste halve år – og af den grund … er jeg desværre ude af ‘Løvens hule’ sæson 5, skriver han.
– Det har været fire forrygende sæsoner; sjovt, inspirerende, udfordrende og simpelthen så givende at møde og til tider investere i seje iværksættere fra hele landet, fortsætter Christian Stadil.
Christian Stadil nåede at investere 7,7 millioner kroner i ‘Løvens hule’.
LÆS OGSÅ: ‘Løvens Hule’-stjernens turbulente tid: Besvimede flere gange om dagen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortæller om, da hun komk i RKI på grund af en tvangsfjernelse.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV 2 laver sommerversion af ‘Nybyggerne’

Afløseren på plads

DR har allerede styr på, hvem der skal overtage stolen i den kommende sæson af ‘Løvens Hule’. Det bliver Jacob Risgaard, der blandt andet står bag Coolshop.

Jacob Risgaard afløser Christian Stadil i ‘Løvens hule’. (Foto: DR/Henrik Wagner)


– Det lå bestemt ikke i kortene, at jeg skulle være virksomhedsejer og foredragsholder. På trods af en skæv skolestart og lidt for meget ballade på Frederikshavns gadehjørner kom jeg tilbage på sporet, fordi jeg mødte nogle mennesker, der troede på mig, siger Jacob Risgaard til DR.
– Det gav blod på tanden og nye ideer og investeringer blev med tiden til solide forretninger. Jeg glæder mig til at kunne dele ud af mine erfaringer sammen med et stærkt hold i ’Løvens Hule’, som jeg gennem alle sæsoner har fulgt med stor interesse.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten

En værdig arvtager

Ifølge Christian Stadil er det meget værdig arvtager.
– Sidst, så kan I godt glæde jer til den nye Løve; en mere end værdig overtager af min stol, en person som jeg tidligere har arbejdet sammen med og som er helt kanon. Glæd jer! Alt det bedste, god energi og tak for jeres øjne og ører, skriver han på Instagram.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet student: Det skal jeg nu
Også DR glæder sig over afløseren.
– De sidste fire sæsoner af ’Løvens hule’ har Christian Stadil med sit kæmpe engagement og sin ballast som investor gjort os klogere på, hvordan iværksætteri får de bedste betingelser. Vi har værdsat Stadils mange skarpe råd og kvalificerede indspark og med hans passionerede tilgang, har han bidraget til at forløse et hav af iværksætterdrømme.
– Jeg har fuld forståelse for, at Stadil træder ud af løvehulen netop nu og glæder mig meget til at få Jacob Risgaard med ombord, der med sin særlige historik, baggrund og karrieremæssige profil kan tilføre et nyt perspektiv på de mange kommende idéer, seerne bliver præsenteret for i næste sæson, siger redaktør Stine Preem til DR.
LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op fem gange

 

View this post on Instagram

 

Vi venter vores fjerde barn om 2 måneder, har slået historisk første kvartalsrekord i THORNICO = ergo er der mere end gang i eksisterende selskaber, og jeg har investeret i 4 nye selskaber, senest Libertine-Libertine, det sidste halve år og af den grund……… er jeg desværre ude af Løvens Hule Sæson 5! Det har været 4 forrygende sæsoner; sjovt, inspirerende, udfordrende og simpelthen så givende at møde og til tider investere i seje iværksættere fra hele landet. Tusind tak til @dr1tv for at hente formatet til Danmark, stærkt set!, samt for at ville have mig med på holdet. Udover at det, grundet en del held og forhåbentlig også lidt næse for den såkaldte gode investering, er lykkedes at slå et par rekorder i forløbet (første, største og hurtigste exit – Firtal Group solgt til Matas. Største samlede beløb investeret over alle sæsoner, to største enkelt investeringer (Firtal Group og Indieframe) mf); rekorder som jeg håber og tror vil blive slået mange gange fremover, så, og endnu vigtigere, er det bedste der er kommet ud af min deltagelse i Løvens Hule, at jeg har fået 7 dejlige og gode venner, men også 7 nye forretningspartnere, da vi jo i dag er co-investorer i en længere række selskaber sammen og derfor ses og arbejder sammen løbende. Vi ses faktisk alle om et par uger så uden at der behøver at gå melodramaturgi i den så MANGE tak til Ilse, Birgit, Tommy, Jesper, Mia, Peter og Jan for at holde mine dårlige jokes ud;-) Sidst, så kan I godt glæde jer til den nye Løve; en mere end værdig overtager af min stol, en person som jeg tidligere har arbejdet sammen med og som er helt kanon. Glæd jer!! Alt det bedste, god energi og tak for jeres øjne og ører* Christian @birgitaaby @ilsejacobsen @tommyahlers @jesperbuch @miatheresewagner @peter_warnoe @janlehrmann #løvenshule #løvenshulesæson5 #afdengrunderjegdesværreude #exit #investering #venture #iværksætteri #dr1 #thornico @thornico

A post shared by Christian Stadil (@christian_stadil) on May 21, 2019 at 1:32am PDT

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud