WOW! Sådan tjener Irina 500.000 kroner på én måned

Det er ikke småpenge, Irina får for at være influencer og iværksætter.

Af Rikke Lynge - 19. februar 2020 kl. 8:57

Irina ‘The Diva’ har skabt sit eget brand gennem sit navn. I dag har hun en makeup-serie af samme navn og ligger ansigt til en hel masse andre skønhedsprodukter og brands. Derudover har Irina og resten af familien Olsen tv-serien ‘The Olsens’ på Dplay, hvor Irina i torsdagens afsnit afslører, hvor mange penge hun kan tjene på én måned og hvordan.
– Jeg får jo ikke udbetalt min løn én gang om måneden, så det kommer løbende, men hvis man regner det sammen, så kan jeg have mellem 100.000 og 500.000 kroner om måneden. MEN hvis jeg bare ligger ned og ser serier og går til events og kun drikker champagne og ikke laver andet, så er det selvfølgelig 0 kroner, understreger Irina i serien ‘The Olsens’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo er gravid
Irinas lillesøster Victoria kan godt forstå, at folk udefra undres over storesøsterens erhverv, og at folk kan undre sig over, at det er noget, som Irina tjener penge på.
– Jeg kan godt forstå, at folk tænker, at det ikke er et rigtigt arbejde, fordi det er hyggeligt at være ude og få god mad og snakke med folk, man kender. Men vi skal jo også fremvise de her ting til vores følgere, så det er jo bare reklamearbejde, fortæller Victoria.
LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk
Irina har ansat sin lillesøster Victoria som personlig assistent, men hun inviterer hende samtidig ind i branchen, fordi Victoria selv gerne vil gøre karriere i modebranchen og inden for hudpleje.
Ifølge Irina er det hårdt arbejde at nå op på så høj en løn.
– For at tjene de penge, så skal jeg arbejde hver dag fra morgen til aften.
LÆS OGSÅ: Paradiso om fast sexpartner: Han er ikke min type
Se klippet herunder, hvor Irina fortæller om sit job og løn, og følg Irina og hendes mand Morten og datteren Allessia i serien ‘The Olsens’ hver torsdag på Dplay.

LÆS OGSÅ: Linse på diæt: 100 kilo er for meget for kroppen
LÆS OGSÅ: AV! Så langt går Sy Lee for skønheden 

Læs mere om