Irina jubler: Nyt samarbejde med lillesøster

Den populære reality-babe skal nu arbejde sammen med sin 13 år yngre søster.

Af Emilie Holm Egebro - 10. december 2018 kl. 12:56

Der er ingen tvivl om, at reality-baben Irina Olsen har godt gang i karrieren som influencer. For nyligt kunne hun også afsløre, at hun i det nye år medvirker i reality-programmet ‘Beauty Bosserne’ på Kanal 4, hvor vi følger hendes liv som blogger og YouTuber. 
LÆS OGSÅ: Irina taler ud om frieri: Det var magisk
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Nu har 31-årige Irina besluttet, at hun har brug for en assistent til at hjælpe hende med de mange opgaver, og her kommer hendes 18-årige søster ind i billedet.
– Så excited over, at min lillesøster Victoria Babenko har besluttet sig for at joine mig i branchen som influencer og også bliver min assistent på fuldtid næste år, når hun er færdig med 3. g. Hun er perfekt til jobbet, og selvom der er hele 13 år mellem os, så kan vi rigtig godt sammen, og det bliver godt at tilbringe mere tid sammen med familien på denne måde. Jeg venter tålmodigt, fortæller Irina på sin Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Irina i chok: Min 3-årige datter bliver truet seksuelt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.


LÆS OGSÅ: CHOK: Irina og Morten har haft indbrud
– Jeg føler, at jeg næsten ikke har set hende, siden hun startede i 3.g, og jeg glæder mig til alle de opgaver og minder, som vi kommer til at være sammen om. Jeg vil gøre mit bedste for at lære dig alt, hvad jeg ved, Vivi.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-babe har fundet kærligheden
Se det fine billede af Irina og Victoria herunder:


LÆS OGSÅ: EOTB-babe søger job som parkeringsvagt og skraldemand
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-stjerne skal være mor