Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk

Hjemme hos Irina og Morten er de ikke enige om, hvornår de skal have barn nummer to.

Af Anna Løwe - 13. februar 2020 kl. 20:51

I aften løber det årlige Zulu Awards af stablen, og den røde løber fik som sædvanligt fornemt besøg af en lang række kendisser. ‘The Olsens’, bedre kendt om Irina Olsen og manden Morten ‘Faustix’ Olsen, er ikke kun blandt de inviterede gæster, men også at finde på nomineringslisten. Parret er nemlig nomineret i kategorien ‘Årets par’, men den pris håber de faktisk ikke at vinde.
LÆS OGSÅ: Morten ‘Faustix’: Jeg er bange for at miste Irina
– Jeg hepper på Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk, fortæller Morten Realityportalen og fortsætter:
– Jeg har selv stemt på dem. Jeg er kæmpe fan.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud om forholdet til sin far: Derfor har vi ingen kontakt

Familieforøgelsen

Selvom de ikke håber på at vinde prisen, er der andre ting, de gør sig forhåbninger om:
– Vi er da begyndt at være der i livet, hvor vi taler om at blive gravide igen, fortæller Morten, mens Irina virker mere skeptisk:
– Hvis det stod til mig, havde jeg allerede været gravid på det her tidspunkt sidste år, fortæller hun og siger dog, hun har spurgt Morten om ikke de snart skal have hund nummer to.
LÆS OGSÅ: CHOK! Irina skulle giftes med en russer
– Men lige nu har vi bare så travlt, og det virker ikke realistisk med flere børn lige nu. Morten har godt gang i musikken, og jeg er også igang med alt muligt. Desuden er det jo mig, der skal sætte alt på standby, så lige nu er jeg nok ikke helt så begejstret som Morten.
Irina og Morten er lige nu aktuelle i deres eget realityprogram, ‘The Olsens’, der handler om livet hos dem.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Paradiso afslører intime detaljer
– Vi har fået virkelig mange gode tilbagemeldinger, fortæller Morten, mens Irina tilføjer:
– Optagelserne sluttede i december, så det er stadig meget nyt. Men det har virkelig været godt!
LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef
LÆS OGSÅ: Irina afslører dyb sorg efter brylluppet

Læs mere om