Paradiso om fast sexpartner: Han er ikke min type

Præferencerne er en ting på ‘Paradise’ og en anden ting herhjemme.

Af Anna Løwe - 18. februar 2020 kl. 19:55

Selvom paradisoerne Emilie og Jonas har det dejligt sammen på ‘Paradise’ – måske særligt, når de sover sammen – er Jonas faktisk slet ikke Emilies type.
– Da vi var på hotellet, var Jonas den, jeg udseendemæssigt syntes bedst om af drengene. Vi klikkede godt og havde begge to virkelig dårlig humor, fortæller Emilie Realityportalen og uddyber:
– Men han er ikke min type, da vi er meget forskellige mennesker.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo er gravid
Emilie havde dog allerede, da hun tjekkede ind, fortalt, at hun godt kunne lide lidt ældre fyre, og med omtrent otte års forskel på hende og Jonas, havde Jonas allerede en fordel.
– Der var ingen følelser mellem os, vi havde det bare sjovt sammen og klingede rigtig godt. Men hvor Jonas er mere til computerspil, er jeg lidt i en anden boldgade, hvor jeg arbejder med mennesker, forklarer Emilie, der dog understreger, at Jonas er en cool ven.
LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst

Casper ser med

I dagens afsnit fik seerne endnu en gang et glimt af Emilie og Jonas, der har sex, og Casper, der er kæreste med Emilie i dag, har også set med.
– Jeg har det stramt med, at Casper ser de situationer, for jeg ved, hvordan han har det med det, og jeg har også selv lige været igennem det samme med ham og Anna. Han synes ikke, det er specielt rart at se. Men vi er gode sammen og taler om tingene, så det ikke bliver et problem, forklarer Emilie og fortæller samtidig, at hun altså ikke fortryder at have været sammen med Jonas:
– ‘Paradise Hotel’ var en kæmpe oplevelse for mig. Det var en stor fest med en masse sjov og ballade, og jeg står inde for det hele.
LÆS OGSÅ: Anna viser besked-korrespondance: Her er, hvad der skete mellem Casper og jeg
LÆS OGSÅ: Emilie om break-up med Casper: Derfor tog jeg den kedelige beslutning