WOW: Kræftramt ‘Vild med dans’-stjerne samler formue ind

Tidligere ‘Vild med dans’-værtinde Andrea Elisabeth Rudolph har i weekenden samlet et enormt beløb ind til Kræftens bekæmpelse.

Af Rikke Lynge - 12. april 2021 kl. 9:04

Andrea Elisabeth Rudolph kendt som blandt andet tidligere ‘Vild med dans’-vært og for sit bæredygtige skønhedsbrand ‘Rudolph Care’ har i går samlet et enormt beløb ind til ‘Kræftens bekæmpelse’. I slutningen af februar annoncerede den smukke tv- og radiovært, at hun selv er ramt af brystkræft, men hun lader sig bestemt ikke slå ud af sygdommen, hvilket velplejet hud, træningsvideoer og kvalitetstid med børnene på hendes Instagram tydeligt viser.

I går satte hun sig for at bidrage i Kræftens bekæmpelses landsindsamling. Andrea Rudolph satte sig et mål om at indsamle 100.000 kroner, og opfordrede alle via Instagram til at give et bidrag.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så VILD var efterfesten i ‘X Factor’

– Da jeg fik konstateret kræft, var jeg ved at dø af skræk. Jeg blev bange for, at jeg skulle her fra, og at jeg skulle forlade mine børn og min familie. At alt det liv, jeg mærker inden i, skulle forsvinde. Heldigvis er lægerne dygtige, og kræftpakken virker, men vi kan blive endnu bedre. Ingen skal miste sin mor, far, sine børn eller venner til den lorte sygdom. Derfor samler jeg ind, skriver Andrea på Instagram.

LÆS OGSÅ: Lars Løkke rådførte sig med Anders Lund Madsen inden afrejse

Den opfordring har mange danskere taget til sig bland andet Mascha Vang.

– Jeg har i dag støttet her, skriver Mascha i en story, hvor hun deler Andrea Rudolphs opslag, og opbakningen har været kæmpe stor.

LÆS OGSÅ: Fetterlein på Talk Town: Så egoistisk er jeg

Andrea brugte al sin energi og overskud i går på indsamlingen, og det har i den grad båret frugt.

– Jeg er simpelthen så træt efter en lang dag med indsamling. Jeg har været sindssygt meget på telefonen, fordi jeg har skulle holde det her kørende, fortæller Andrea og afslører, hvor meget der er kommet ind på hendes indsamling.

– I tror, det er løgn. Jeg havde jo et mål, der hed 100.000, og prøv lige at hør her – sammen har vi samlet 869.000 kroner ind i dag, det er så vildt. Jeg har grinet og grædt, det er sindssygt. Kæmpe tak, jeg har aldrig prøvet noget lignende, fortæller en meget rørt Andrea.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ har inspireret Nikoline: Jeg vil være børnevært

Indsamlingen kører frem til den 19. april, så du kan stadig nå at give dit bidrag. Støt ved at sende en sms med teksten LI aer (husk mellemrum) til 1277, så støtter du Andreas indsamling med 50 kr. (+ alm. SMS takst). Ønsker du at støtte med MERE end 50 kr., så skal du benytte MobilePay. Du sender det beløb af sted, du gerne vil støtte med til MobilePay nummer 194912. For at støtte netop Andreas indsamling, skal du i kommentarfeltet skriver: ID50154.