Tidligere ‘Vild med dans’-vært syg af kræft

2021 bliver helt anderledes, end Andrea Elisabeth Rudolph havde forestillet sig.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. februar 2021 kl. 15:03

Lige når man mindst venter det, kan livet tage en drejning, og det gjorde det for præcis fire uger siden for Andrea Elisabeth Rudolph. Den dag fandt den 44-årige forretningskvinde og tidligere vært på ‘Vild med dans’ nemlig en knude under sin ene arm.

For cirka tre uger siden fik hun så konstateret brystkræft. Hun har også kræft i et par af sine lymfer under armen.

Det fortæller hun på sin Instagramprofil i en længere og meget ærlig video, som hun optog søndag den 21. februar, og som hun i dag har delt med omverden.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen efter ‘Luksusfælden’

– Det blev jeg selvfølgelig virkelig ked af og chokeret over. Det havde jeg ikke regnet med, men det har man nok aldrig. Selvom det faktisk er hver niende kvinde, der rammes af brystkræft, siger Andrea Rudolph, hvorefter hun opfordrer til, at man holder øje med sine bryster og med kroppen i det hele taget.

Andrea Rudolph og manden Claus Møller Jakobsen. (Foto: Janus Nielsen)

Hele familien støtter

I opslaget fortæller hun også om sit fremtidige forløb med behandling, som hun det næste halve til hele år skal gennemgå. Hun vil have fokus på at blive rask, men også på at være en masse sammen med sine børn.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne

– Jeg har den dejligste familie, de bedste venner og et stærkt team tæt omkring mig hele vejen. Det betyder alt, og jeg har en stærk tro på, at jeg kommer godt igennem det her – både klogere og stærkere, skriver hun.

Andrea Rudolph er gift med håndboldekspert Claus Møller Jacobsen, og sammen har de børnene Alfred og Arthur. Andrea har også en datter, Isolde, fra et tidligere forhold, mens Claus også er far til Oskar og Alma.

LÆS OGSÅ: Derfor skjuler jeg mine børn

Andrea lancerede i 2009 hudplejemærket ‘Rudolph Care’, som hun har bygget en stor forretning op med. Mærket har høstet meget anererkendelse, og tre år i træk har det vundet dagbladet Børsens Gazelle-pris for vækst og solid bundlinje.

– Hos ‘Rudolph Care’ fortsætter alle aktiviteter fuldt ud dedikeret med mig på sidelinjen – det har teamet gjort før, og det kan de sagtens gøre igen. Jeg håber, at min familie og jeg kan opretholde så normal en hverdag som muligt, lyder det afslutningsvist på Instagram.

Andrea Rudolph var sammen med kollegaen Claus Elming vært på ‘Vild med dans’ de første to sæsoner i 2005. Herefter vendte hun tilbage af flere omgange, og i 2014 var hun for sidste gang vært på programmet.

LÆS OGSÅ: Blachman i overraskende udmelding