‘X Factor’ har inspireret Nikoline: Jeg vil være børnevært

Nikoline har et stort ønske for fremtiden.

Af Rikke Lynge - 10. april 2021 kl. 18:56

Med en flot andenplads i ‘X Factor’ skulle man tro, at Nikoline Steen Kristensens største ønske er at blive sangerinde, men det er helt andre drømme, ‘X Factor’ har inspireret Nikoline til.

– Jeg elsker at være i det her univers, jeg føler mig tilpas i det. Jeg elsker de mennesker, der er, og det jeg har lært. Jeg har fundet ud af, at jeg skal være børnevært, og det skal være så hurtigt, jeg kan, fortæller Nikoline til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Nikoline og Simon åbner op om forholdet

Nikoline elsker alt ved at lave tv, og det har holdet bag ‘X Factor’ kunne mærke, derfor har det unge sangtalent da også fået en særlig rundvisning.

– Jeg fik lige en rundvisning på BLU (produktionsselskabet bag ‘X Factor’ red.), og jeg elsker bare alt ved det. Jeg elsker den måde, de arbejder på, for jeg kan bare ikke stå stille, fortæller Nikoline begejstret.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Hvorfor valget lige er faldet på børnevært har Nikoline mange gode argumenter for.

– Jeg elsker mennesker, og jeg elsker at skabe noget og glæde nogen. Jeg elsker børn, så det vil være så hyggeligt at skabe et univers for dem og glæde dem. Der er ikke nogen grænser, fortæller Nikoline, der hjemme hos sin mentor Oh Land også har fået lov til at bruge tid med Oh Lands to drenge, og de har kun bekræftet hende i drømmen.

– Jeg havde lidt en idé om det inden, men jeg er blevet endnu mere bekræftet i det, de er så skønne, fortæller Nikoline om Oh Lands to drenge.

LÆS OGSÅ: Går til psykolog efter ‘Luksusfælden’

LÆS OGSÅ: Mascha Vang forklarer sit vægttab