VILDT TVIST: Sådan bliver ny 'Divaer i junglen'-sæson

Der ventede deltagerne noget af en overraskelse, da de ankommer til optagelserne.

Af Jonas Sand - 11. marts 2019 kl. 13:31

Der var jubel hos tv-seerne sidste år, da TV3 sendte en ny omgang ‘Divaer i junglen’, efter det populære realityformat havde holdt pause i fem år. Den tredje sæson blev seermæssigt en pæn succes, og tilbage i december kunne Realityportalen så afsløre, at der ville komme en ny sæson.
TV3 bekræftede tidligere på måneden, at der ville komme ny sæson, og nu ligger det klart, at du ikke skal vente længe på at se en ny flok divaer give den gas i junglen. Den fjerde sæson har premiere mandag den 1. april klokken 20:00 på TV3 og Viaplay. Det bekræfter TV3 i en pressemeddelelse.
Her kan seerne glæde sig til at opleve Frederik Fetterlein, ‘X Factor’-deltageren Sigmund Trondheim, paradisoen Boris Lausen, Nikita Klæstrup, Mariyah Samia fra ‘Besat af Bad Boys’, Nathalie Loglo fra ‘Love Island’, Philip May fra ‘Paradise Hotel’, Julie Lieberkind fra ‘Paradise Hotel’, Nynne Larsen fra ‘Dagens mand’, og Chanel Misic fra ‘Roomies’ alle er med i den nye sæson.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.


LÆS OGSÅ: Deltager om ‘Divaer i junglen’: Det ser du ikke på tv

Stort tvist

Som i de tre tidligere sæsoner er det igen Jakob Kjeldbjerg, der skal styre løjerne og forsøge at håndtere divaerne. Men alt er ikke, som det plejer at være i TV3-programmet.
– Delt i to hold kæmper divaerne mod hinanden for enten at bo i luksuslejren eller lortelejren. Luksuslejren har alt og er flottere end nogensinde. Lortelejren derimod? Ja, den kan næsten ikke engang betegnes som en lejr, står der i pressemeddelelsen, der fortsætter:
– For første gang i programmets historie er lortelejren nemlig ikke færdigbygget. Det skal divaerne selv stå for! Og det er ikke let at bygge en lejr og grave et toilet, når man er bange for at knække en negl. Samtidig kæmper divaerne stadig om at samle de livsvigtige og eftertragtede diamanter, som i den sidste ende kan skaffe dem en finaleplads.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews

Romance i vente

Der er både drama, intriger og måske en blomstrende kærlighed i vente, når ‘Divaer i junglen’ er tilbage.
– I de to holds bestræbelser på at vinde konkurrencerne ligger intrigerne og dramaet konstant og lurer, og det er ikke nemt at bevare fatningen, når ti store personligheder krydser klinger.
– Der er til gengæld ekstra god stemning mellem to af divaerne, som fra starten af junglelivet får et særdeles godt øje til hinanden. Det slår gnister, og det umage par får skabt en flirt i de frodige omgivelser, der noget overraskende udvikler sig til en decideret jungleromance, står der i pressemeddelelsen.
Én efter én forlader divaerne junglen, og når støvet har lagt sig, vil kun én diva stå tilbage. Han eller hun kan – udover en præmiesum på 100.000 –  bryste sig med titlen som ’Junglens sejeste diva’. Tidligere har Irina Olsen, Geggo og Mogens Mortensen ladet sig krone som vindere.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’
Herunder kan du få et smugkig på den kommende sæson:

LÆS OGSÅ: Efter vildt brud: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden igen