SMUGKIG: 'Divaer i junglen' vender tilbage - Her & Nu

SMUGKIG: 'Divaer i junglen' vender tilbage

En række nye divaer bliver inden længe sat løs i junglen på TV3.

Af Jonas Sand - 4. marts 2019 kl. 13:33

Der var jubel hos tv-seerne sidste år, da TV3 sendte en ny omgang ‘Divaer i junglen’, efter det populære realityformat havde holdt pause i fem år. Den tredje sæson blev seermæssigt en pæn succes, og tilbage i december kunne Realityportalen så afsløre, at der ville komme en ny sæson.
Dengang ønskede TV3 ikke at kommentere på oplysningerne, men nu står det klart, at den er god nok. Det viser en video, som tv-kanalen netop har offentliggjort.
– De er feterede, kendt fra sladderbladene og ekstremt populære på de sociale medier. De er realitydivaer. Nu har en flok af dem valgt at bytte rød løber og premierer ud med mudder og jungle. Junglen er og bliver aldrig et sted for en diva, siger værten Jakob Kjeldbjerg i videoen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.


LÆS OGSÅ: Deltager om ‘Divaer i junglen’: Det ser du ikke på tv

Sigmund er med

Tidligere har Realityportalen også afsløret, at realitystjernen Sigmund Trondheim, der forrige weekend sikrede sig en flot tredjeplads i årets Melodi Grand Priz, medvirker i den kommende sæson ‘Divaer i junglen’.
Og selv om man ikke ser ham i teaseren, så er man ikke tvivl om, at han er med.
– Jeg får spat af den her jungle, lyder det fra ham i videoen.
Irina Olsen vandt den første omgang af ‘Divaer i junglen’ i 2012, mens ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’ Christiansen kunne lade sig hylde som vinder, da TV3 sendte den anden omgang af serien. Sidste år kunne Mogens Mortensen juble over trofæet, og snart får en ny række personer mulighed for at blive den fjerde vinder.
Det vides ikke, hvornår ‘Divaer i junglen’ får premiere.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews