'Divaer i Junglen'-deltager afslører babynews

‘Divaer i junglen’-deltageren venter en baby til foråret.

Af Louise Vilsbøl - 9. oktober 2018 kl. 9:01

Lykken er stor hjemme hos 30-årige Dennis Brauer, som var en af mændene i dette års ‘Divaer i junglen’. Til foråret skal han nemlig være far igen, og denne gang bliver det noget helt andet end tidligere.
LÆS OGSÅ: Ung mor sagsøger tv-kanal for millionbeløb
– Så kan jeg sku ikke holde på den længere. Til april skal Maria og jeg sgu have den 3. baby. Og 3. gang bliver det sgu en dreng, så nu kommer der lidt mere testosteron ind i hytten, skriver Dennis Brauer på Instagram til et scanningsbillede, og overfor Realityportalen.dk uddyber han:
– Vi er super flade for at skulle være forældre igen, vi har planlagt det, og jeg er rigtig glad for, at jeg får en dreng til tøseflokken. Jeg glæder mig til at få en dreng, så der kan komme lidt flere drengeoplevelser i huset.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?
Dennis og hustruen Maria har i forvejen Emilie på 6 og Isabella på 4, og der skulle ikke gå mange dage fra beslutningen om en 3’er blev taget, til det blev en realitet.
–  Vi håbede, at  det gik stærkt, og den skulle hellere ikke mere end lige sige goddag, så var den der, lyder det fra Denis med et grin.
Navnet til lillebror er måske fundet, men Dennis vil helst ikke afsløre det, fordi de gerne lige vil se den bette først, som han udtrykker det med sin velkendte jyske facon.
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Geggo vandt ‘Divaer i junglen’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare