AFSLØRING: 'Divaer i junglen' vender tilbage

Det populære realityprogram vendte i år tilbage med succes, og næste år kommer der en ny sæson.

Af Jonas Sand - 5. december 2018 kl. 16:57

Der var jubel hos tv-seerne tidligere i år, da TV3 sendte en ny omgang ‘Divaer i junglen’, efter det populære realityformat havde holdt pause i fem år. Den tredje sæson blev seermæssigt en pæn succes, og derfor arbejdes der i øjeblikket på endnu en sæson.
Ifølge Realityportalens oplysninger er castingen i fuld gang, men det vides ikke, hvornår du igen kan glæde dig til at følge formatet på skærmen. Et godt bud er dog, at det kommer i løbet af foråret ligesom den seneste sæson.
LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var min utro i årevis
I år var der det store twist i programmet, at fire helt almindelige mænd, der normalt levede langt væk fra rampelyset og den røde løber, rykkede ind i junglen sammen med de seks divaer. Det har ikke været muligt at få bekræftet, hvordan det bliver i den kommende sæson, eller hvem der kommer til at medvirke.
Irina Olsen vandt den første omgang af ‘Divaer i junglen’ i 2012, mens ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’ Christiansen kunne lade sig hylde som vinder, da TV3 sendte den anden omgang af serien. Tidligere i år kunne Mogens Mortensen juble over trofæet, og snart får en ny række personer mulighed for at blive den fjerde vinder.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i Junglen’-stjerne afslører babynews

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Deltager om ‘Divaer i junglen’: Det så du ikke på tv

Gustav: Derfor har jeg sagt nej

Gustav Salinas var en af de divaer, der var med, da den første omgang løb over skærmen på TV3 i 2012. Forud for den fjerde sæson i år har han fået tilbuddet om at vende tilbage, men det kommer ikke til at ske. Han bekræfter over for Realityportalen, at han har takket nej.
– Jeg elsker at lave tv, men det skal have relevans for det, som jeg laver (coach og personlig træner, red.). Jeg har fået flere programmet tilbudt – blandt andet den nye sæson af ‘Divaer i junglen’ – men det har bare ingen relevans for mig og det, som jeg laver nu. Det skal give mening, fortæller Gustav.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
Han afviser dog på ingen måde at lave tv generelt, og Gustav kan også opleves på skærmen næste år, hvor han får en rolle i Kanal 4-specialprogrammerne ‘De unge mødre på slottet’. Hvad hans rolle bliver, må man dog vente til foråret med at se. Men ‘Divaer i junglen’ får altså ikke glæde af ham.
Det vides endnu ikke, hvornår seerne kan se en ny kendis løfte ‘Divaer i junglen’-trofæet, men indtil da kan du varme op med at se de tre første sæsoner gratis på Viafree.
Realityportalen har været i kontakt med TV3, der ikke ønsker at kommentere oplysningerne.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René