Valdemar om livet som far: Det er ligesom at cykle

‘Drengene på kanten’-stjernen er hurtigt faldet ind i den nye rolle som far.

Af Emilie Holm Egebro - 16. januar 2018 kl. 13:03

Den 10. november blev ‘Drengene på kanten’-stjernen Valdemar Montana og kæresten Sine Sinliana forældre til en lille datter.
Selve fødslen var yderst traumatiserende, og det endte med, at Sine måttes klippes og datteren Saphina blev hjulpet på vej med den stærkeste sugekop, der findes. Heldigvis endte det hele godt, og de nybagte forældre har de seneste måneder nydt tiden med lille Saphina i fulde drag.
Ifølge Valdemar er der bestemt heller ingen udfordringer ved at blive far:
– Det er ligesom at cykle. Et par gange falder du, og lige pludselig kan du hele lortet. Det er jo ikke noget nyt at være far, folk har jo været det i flere milliarder år. Alle er far, også dyr er far. Så det er nemt nok, jeg skifter bare en masse lortebleer og får lidt tis på mig, og ellers kører det bare derudad. Babyen sover, skider, pisser. Så skifter du, giver lidt mad, ser god tv – lidt ‘Ramasjang’, og så kører det bare derudad, fortalte han i fredags, da Realityportalen.dk mødte ham til Reality Awards.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna er blevet single
Endelig! Patrick Brylov kommenterer på rygter om Michala Kjær
– Det går faktisk ret nemt, for hun er en super nem pige. Det er så skønt. Jeg er virkelig glad. Jeg har aldrig været så lykkelig før, fortsatte en glad Sine, der nød en kæresteaften i byen:
– Det er da lidt hårdt at være adskilt fra Saphina, men jeg har hende jo hele tiden, så det er også meget fint at komme lidt ud, forklarede Sine, mens Valdemar udbrød:
– Det er så dejligt, man!
Se hele interviewet med Valdemar og Sine øverst, hvor Valdemar også afslører nyt fra tv-fronten.
LÆS OGSÅ: Susan K vender tilbage på skærmen
LÆS OGSÅ: Gina Jaqueline åbner op: Sådan går det med mit nye liv