Gina Jaqueline åbner op: Sådan går det med mit nye liv

Den velkendte sugardater fortæller nærmere om, hvordan hendes liv ser ud i dag.

Af Emilie Holm Egebro - 14. januar 2018 kl. 9:55

Efter DR’s dokumentarserien ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ rullede over skærmen i oktober 2017, er hovedpersonen, 26-årige Gina Jaqueline, blevet et velkendt ansigt i offentligheden.
I november afslørede hun dog i ‘Aftenshowet’, at hun var stoppet med at sugardate, da hun var blevet kæreste med en af sine sugardaddies fra programmet. 
STORT GALLERI: Så vildt var årets Reality Awards
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Da Realityportalen.dk mødte Gina Jaqueline på den røde løber til fredagens Reality Awards, kunne hun fortælle, at hun stadigvæk danner på med sin sugardaddy. Det betyder dog ikke, at det er slut med det luksuriøse liv med gode middage og dyre tasker:
– Vi er stadig sammen, så vi har jo set hinanden længe efterhånden. Det går så godt med os. Vi bor ikke sammen, men vi er så meget sammen, som det tillader sig. Det er derfor stadigvæk helt slut med at sugardate, og skulle jeg gå fra ham, er min umiddelbare intention, at jeg ikke vil gøre det igen. Jeg har lært meget af det, forklarede Gina Jaqueline, der dog ikke ville afsløre, om det er “advokaten” fra programmet, hun danner par med.
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste
LÆS OGSÅ: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste
– Selvom jeg ikke sugardater længere, betyder det jo ikke, at jeg nu må undvære det luksuriøse liv. Jeg har en masse smykker, som jeg fik, dengang jeg sugardatede, som jeg hverken vil eje eller have længere. Så dem kan jeg jo sælge videre og købe de nyeste tasker osv. i stedet. Derudover er jeg også privilegeret på nogle andre områder, så jeg har ikke manglet noget i mange år. Og så bliver jeg jo også stadigvæk forkælet nu af min kæreste, fortsatte hun.
Se interviewet med Gina Jaqueline øverst, hvor hun også afslører sit favorit realityprogram og fortæller om sit tætte venskab med den unge mor Natascha Linea. 
Se også billederne nedenfor, hvor Gina Jaqueline og Natascha Linea kysser.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Derfor kom jeg alligevel til Reality Awards
LÆS OGSÅ: Irina om bruddet: Gjorde alt for at holde misbruget hemmeligt